Не тръгвам, ако заедно не тръгнем – Незабравима песен!


Една песен, която всички сме чували и знаем! Една песен, която ще ни накара целите да изтръпнем, изпята с толкова чувство и талант!

Михалис Хаджиянис – Не тръгвам, ако заедно не тръгнем! Михалис Хаджиянис е гръцки изпълнител, роден през ноември 1978г. в Никозия, Кипър. Завършил е Кипърската Музикална Академия с диплома по Пиано, китара и музикална теория. На 18-годишна възраст участва в музикално състезание в Кипър, където печели първа награда.


През 1998г. Хаджиянис представя Кипър на „Евровизия“ с песента „Genesis”ято композира сам. Тази година, той достига до 11то място на конкурса. По-късно същата година се мести в Атина, където започва по-сериозно да работи върху музикалната си кариера. През март 2000г. излиза и първият му албум – “Paraxeni Giorti” (Odd Celebration), който става безспорен хит. Двойно-платиненият албум бележи и началото на звездната кариера на младия изпълнител.

Може би една от най-известните му песни за всички времена и безспорен хит в България – „De fevgo” излиза през март 2006г. Убедени сме, че няма човек, който да не я чувал.

Нека заедно се насладим на неговия талант и на тази уникална песен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *