ПЕСЕН НА КИРИЛИЦА (БЪЛГАРИЦА) РАЗПЛАКА АМЕРИКАНЦИ И АНГЛИЧАНИНай-накрая се появи едно момче, което да покажа какво е глас, какво е изпълнение и да удари шамар на пошлата англосаксонска култура, която ни заобикаля. Димаш от Казахстан показа на американци и англичани на цял свят, че псевдокултурата, която създават не струва.
Филми, които да гледаме с пуканки и Кока-Кола в ръце, песни които да слушаме и да забравяме веднага след като сме ги чули. Не произведения на изкуството, а еднодневки. Но ето че това момче от Казахстан ни показа на всички нас какво е песен, какво е дълбочина. С това си изпълнение той разплака журито, което се е нагледало на таланти от цял свят.
Не може да не се гордеем, като българи, че песента е на руски, така да се каже на Кирилица (Българица). Азбуката която е поръчана от Цар Симеон Велики и създадена в огромните тогавашни български земи преди повече от 1000 години. Днес около 300 милиона души използват нашата азбука и тази красива песен е потвърждение за нейната сила. Пишете на Българица и се гордейте, че сте БЪЛГАРИ!
Ако не искате да плачете не слушайте тази песен! Димаш Любовь уставших лебедей | The Love of Tired Swans

Димаш Кудайбергенов – “Грешная страсть”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *