2-те зодии, които ще разберат, че чакат бебе през ДЕКЕМВРИ


В даден момент от живота ни всики се надяваме да чуем голямата новина и най-накрая да се знае, че скоро ще ставаме родилите. Има 2 зодии, които ще научат голямата новина още през декември.

 

Близнаци

Най-хубавата новина в живота ви, която ще ви накара да полетите от щастие. За всички Близнаци, които се намират в сериозна връзка и правят опити да си имат бебе, това може да се случи още този декември. Имате толкова много обич за раздаване и толкова много грижи, че нямате търпение да станете родители. Обичате се и всичко върви добре, макар и понякога да не сте сигурни как едно дете ще повлияе върху връзката ви. Но истинската любов не се променя от обстоятелствата, а става още по-силна, когато се случи това. Ще видите, че най-голямото щастие в живота ви тепърва предстои.


Водолей

Опитвате и се надявате да станете родилите, а новината съвсем ще ви изненада и то скоро. За всички Водолеи, които имат връзка и се надяват това да им се случи, това е времето, в което трябва да работите по въпроса, за да се случи чудото. Ако все още нямате слючен брак, определено трябва да помислите за сватба през февруари-март, за да бъде всичко както си му е редът. Не бъдете страхливи и не се шашкайте. Ще се справите с всичко! А най-хубавото време в живота ви едва сега започва. Радвайте се на обичта и подкрепата, която имате от любимия човек и заедно очаквайте най-радостната вест в живота ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *