Мисия в живота спрямо месеца на раждане-Ако си родена през януари-да имаш грандиозни успехи, февруари –


Всеки човек на този свят има своя лична житейска мисия.

И все пак месецът, в който сме родени, рамкира една посока, която би ни било любопитно да узнаем, споделят експерти по личностно развитие и астрология от сайта spiritualityandpractice.com.

Провери какво казва рожденият ти месец за нещата, които трябва да развиваш в характера си и разбери дали си на прав път.

 

Ако си родена през януари – твоята мисия в живота е да имаш грандиозни успехи в кариерата; там е мястото, в което трябва да насочиш енергията си.

Родена си през февруари – значи твоята житейска цел е да намериш баланса между безкрайните ти мечти и начините, по които да ги реализираш; летиш в небето, но понякога за успехи е нужно да си здраво кацнал на земята.

Ако март е твоят месец – твоето призвание е да създадеш нещо изцяло твое, от първия до последния детайл; дали ще е малък бизнес, изобретение, дом, градина… важното е да вложиш душа и сърце в него.

Ако твоят рожден ден е през април – значи трябва да спреш да приемаш живота твърде насериозно и да се забавляваш повече.

Дори когато работиш, влагайки емоция, смях и страст в кариерата си, успехите ще идват много по-лесно.

Ако си родена през май – значи притежаваш незаменим късмет; твоята мисия в живота е да му се довериш, да повярваш на интуицията си, но все пак да работиш усърдно и постоянно, без да се оставяш на вродения ти талант да мързелуваш.


Ако си родена през юни – твоята мисия в живота е да предприемаш и създаваш приключения; ти си авантюристична натура, стоенето на едно място определено не ти е по вкуса и успехите ще се задвижат покрай теб, когато и ти се движиш смело и шумно около тях.

Родена си през юли – значи житейската ти цел е да бъдеш по-изявена, по-дейна, по-активна и продуктивна; свикнала си да си по-скромна и тиха, такава си по характер, но за добрите постижения трябва да освободиш стихийното в себе си.

Рожденият ти ден е през август – значи си социална, лесно сприятеляваща се и оправна жена; твоята мисия в живота е да насочиш темперамента си към нещо креативно, което те зарежда с настроение и ти действа вдъхновяващо.

Ако си родена през септември – твоята житейска цел е да се наслаждаваш и създаваш изкуство; ти притежаваш изключително чувство за стил, класа и изящество и би било грехота, ако не го развиеш в свое хоби, дори и в нещо повече.

Родена си през октомври: твоята житейска мисия е да насърчаваш хората около себе си да разкриват най-доброто, на което са способни; лидерските ти и мениджърски качества са твоята най-голяма сила и заслужават да влагаш в тяхното развитие и усъвършенстване.

Ако имаш рожден ден през ноември – ти си човек, който трябва да се посвети на връзката с природата; увличането ти по еко, био и хендмейд продукти не е случайно, затова тези свързани с опазването на планетата аксесоари са твоят начин да допринесеш за нейното благоденствие.

Ако си родена през декември – твоята мисия в живота е да развиеш кулинарните си умения; дори да считаш себе си за лош готвач, гастрономството е точно за теб, просто ти трябва време и адаптация, за да откриеш колко приятно ще ти подейства да готвиш за удоволствие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *