Обещанието на звездите за декември-две зодии ги очаква голям обрат. Пълен хороскоп за последния месец –


2018 година почти приключи. Остана ни един месец, който ще е изпълнен с добро настроение и изненади от Ретроградния Меркурий.

Първата половина на декември ще ни донесе добро настроение.

 

Слънцето е в Стрелец – ще ни донесе увереност и дисциплина. Меркурий разположен в същия знак ще умножи този ефект. Ще се насладите на мисленето и коментирането на събития и също така да се поставяте в ролята на съдия. В този период вашата мисия е да опитате да сключите мир на всякъде.

Хороскопът за декември 2018 г. насърчава хората да бъдат търпеливи. Вие ще постигнете целите си, но за всичко си има време. Не можете да ускорите събитията, трябва да изчакате, докато позицията на звездите се промени отново.

Овен
Годината на кучето е близо до края си, но представителите на зодия Овен, все едно късмета няма да ги остави. През декември представителите на вашият зодиакален знак, ще бъдат изпълнени с жизненост и енергия и ги очакват много нови срещи, както и не малко любовни приключения.

Сега е изключително важно, във вихъра от събития, да не пропускате този човек, от когото се нуждаете. Също така се препоръчва да отделяте повече време и внимание на външния си вид, както и за самоусъвършенстване и скоро съдбата ще ви възнагради за вашите усилия. Здравето през този месец, няма да ви подведе и през новогодишните празници ще изглеждате зашеметяващо.

Любов и семейство
През декември, повечето любовни романи, ще имат преходен характер. Само някой от вас, ще имат достатъчно късмет, за да срещнат истинската си любов и това ще се случи много неочаквано. Тези които имат постоянна връзка от дълго време, трябва да се пазят от измяна или предателство, може би съперника или съперницата се крият наблизо и чакат своя час. Сега трябва просто да поговорите с любимия човек, за страховете си и да прекарвате повече време заедно.

В семейните двойки, сега ще цари пълно спокойствие и хармония, а и повечето представителите на вашият знак, сега ще бъдат заети с приготовленията около Нова година. Преди идването на празниците, се опитайте да уредите старите разногласия и да разрешите проблемите, които отдавна ви вълнуват. Опитайте се да направите всичко, без писъци и скандали, така че семейството да влезе в новата година дружно и стабилно.

Кариера и финанси
През декември, няма да има нужда да концентрирате цялото си внимание върху работата и да се стремите към напредък в кариерата. В този период, не се предвижда някакво повишение или невероятна финансова печалба, така че трябва да забавите малко темпото и да се погрижите за нервите си.

Все пак, за вашите усилия, най-вероятно ще заслужите поощрение от шефовете и материална награда. Може би ще спечелите малко пари или ще получите подарък от близките. Въпреки това, е препоръчително да бъдете разумни и да не харчите пари за неща, без които е възможно да минете.

Здраве
Въпреки факта, че навън вече е студено, здравето ви ще бъде перфектно. Сега не трябва да се страхувате от обостряне на хроничните заболявания, емоционалното ви състояние ще е нормално и дори настинките, които толкова лесно може да пипнете в този период, ще ви подминат. Възможно е дори да се отървете от предишните здравословни проблеми – гърбът ще спре да ви боли или тежестта в краката ще премине.

Телец
През декември повечето представители на зодия Телец, ще предпочитат да не изразходват прекомерно енергията и силите си и да водят равномерен начин на живот. Сега в действията ви, ще се наблюдава известна летаргия, което от своя страна ще се отрази на хода на събитията.

Ако сериозно възприемете тази ситуация и се отнесете към това философски и малко иронично, ще може спокойно да преживеете зимата и да посрещнете пролетта с нови сили. Каквито и трудности да срещате по пътя си в живота, опитайте се да покажете издръжливост и търпение.

Любов и семейство
Любовта, ще тлее с мек пламък в сърцата ви. Сега страстта и нежността, ще са заменени от спокойствие и умиротворение. Представителите на вашият знак, ще бъдат в едно мечтателно и леко меланхолично настроение и постепенно ще се оживявате до пролетта. Няма нищо лошо в това състояние на нещата, чувствата ви ще бъдат приглушени временно.

Постоянните ви отношения през декември, също ще се развиват спокойно и мирно, ако не се сърдите за дреболии. Повечето представители на вашият знак, са много рационални и консервативни по природа и едва ли, ще създават конкретни конфликтни ситуации или прекъсват взаимоотношения, които са били тествани във времето. Сега, ще се съпротивлявате срещу всякакви видове промени.

Кариера и финанси
В професионалната сфера, не се очакват съществени промени. Декември ще ви даде усещане за спокойствие и стабилност, нито замайващи победи, нито стремителни падания, този месец не се очакват. Всичко, което се случва около вас през този период, се препоръчва да приемете за даденост. Каквито и нестандартни решения да взимат шефовете ви или партньора, не трябва да нарушават равновесието и спокойствието ви.

В началото на зимата, не си заслужава да предприемате някакви кардинални стъпки и да напускате работното си място. Основната причина за такава стъпка, може да бъде само ниската заплата. Въпреки това, влошаване на материалното ви състояние през декември, е малко вероятно.

Здраве
В края на 2018 г., трябва да балансирате загубата си на енергия и натрупването и. Именно благодарение на спазването на физическо и психическо равновесие, ще ви позволи да избегнете нервното свръхнатоварване и проблеми с другите вътрешни органи.

Близнаци
Най-успешният и благоприятен период за представители на зодия Близнаци, ще бъде средата на декември. Позицията на планетите, ще допринесе за самоусъвършенстването и откриването на нови способности във вас, което на свой ред ще спомогне за подобряване на финансовото ви състояние.

В края на декември, ще преживее известен спад на силите, провокиран от липсата на вътрешна енергия. Като цяло, представителите на вашият зодиакален знак, ще им се отдаде да използват всички благоприятни аспекти на този месец, при правилен и внимателен подход.

Любов и семейство
По отношение на любовните отношения, декември не обещава нищо особено. През първата половина на месеца, не е желателно да започвате нови връзки, за това е по-подходящ края на декември. Що се отнася до тези в постоянни отношения от дълго време и семейните двойки, то атмосферата ще предразполага към помирение и хармония във връзката.

Простете на своя любим човек и близките си, всички обиди и те на свой ред, ще ви простят всичко. Опитайте се да направите каквото трябва, за да влезете в следващата година, освободени от негатива. Усилията ви несъмнено, ще дадат положителен резултат. В края на месеца, може да направите семейно пътуване, което също ще послужи за помирение и укрепване на отношенията.

Кариера и финанси
Що се отнася до бизнес сферата, през декември се препоръчва да отложите служебните пътувания. Предупредени сте, че те ще бъдат много трудни и е малко вероятно да ви донесат удоволствие или полза. От втората половина на месеца, нещата ще започнат да потръгват напред, особено във финансов план. До края на декември благоприятната позиция на планетите, ще повлияе на вашата съдба и ще помогне да се разрешат всички проблеми.

Тези, които се занимават с изкуство, ще имат специален успех. В края на месеца представителите на вашият зодиакален знак, може да се почувстват уморени, затова се опитайте този период да планирате ваканцията си. Преди Новогодишните празници, може да се отправите на туристическо пътуване, което ще бъде много добро решение.

Здраве
За да избегнете стреса и други остри заболявания, трябва правилно да разпределяте силите си през декември. Както бе отбелязано по-горе, в края на месеца енергийният ви потенциал ще намалее, поради което в този период не е препоръчително да се натоварвате. Особено внимание трябва да обърнете на състоянието на бъбреците и жлъчния мехур. Разнообразните водни процедури и сауна, ще ви помогнат да възстановите жизнеността си.

Рак
Декември 2018 г. , ще премине за представителите на зодия Рак, малко монотонно и по един измерим начин. Вероятно до края на месеца много от вас, ще се почувстват изморени и апатични, което от своя страна може да засегне отношенията с близките.

Най-благоприятният период за работа и подготовка за Новата година, ще бъде първата половина на декември. От втората половина на месеца, може да размишлявате и анализирате резултатите от работата си и да си почивате. Препоръчително е също, този месец да бъдете по-внимателни по време на работа. Не си позволявайте да се отпускате твърде много, тъй като колегите едва ли ще искат да поемат работата ви и шефовете няма да бъдат доволни от това отношение.

Любов и семейство
За вас, декември ще бъде един от най-успешните месеци по отношение на любовните отношения. Много от силната половина на знака, ще решат този месец да предложат ръката и сърцето си на втората си половинка. Представителките на женската половина, може би, ще продължат да мислят много внимателно, преди да се съгласят.

Кавги и конфликти през декември са малко вероятни. Може спокойно да се насладите на връзката си в навечерието на зимните празници. Тези, които вече са се обвързали в брак, сега ще поставят семейството и децата на преден план. По това време близките ви хора, ще могат да видят във вас най-добрите ви качества, вашата любов, нежност и уязвимост. Други от вас, до изнемога, ще се занимават с подготовката за празниците, но семейството, ще им помогне в това.

Кариера и финанси
Работили сте добре през годината и през декември, ще може да си позволите кратка почивка. Основното нещо е да не се отпускате твърде много, този месец ще имате по-малко работа, но все още, ще има проблеми, които ще изискват незабавно разрешаване. Препоръчително е в този период, да дадете най-доброто от себе си, така че след това да нямате проблеми. Отношенията в колектива до края на годината няма да бъдат уредени и ситуацията, ще продължи да бъде напрегнатата до края на годината.

Струва си да бъдете бдителни по отношение на сътрудничеството и да проверявате връзките си, възможно е някои от вашите партньорит, да са нечестни и поради това да пострадате. От гледна точка на финансите, трябва да бъдете разумни и да разпределяте правилно средствата си.

Здраве
През декември най-уязвимо ще бъде, емоционалното ви състояние. Сега представителите на вашият зодиакален знак, ще бъдат много чувствителни и всяка несгода на работното място или вкъщи, може да причини големи щети. В рисковата зона са, сърдечно-съдовата система, гърлото и черния дроб. Въпреки че като цяло, ще се отнасяте сериозно към здравето си и ще вземате предпазни мерки.

Лъв
Последният месец на 2018 г., обещава да предостави по отношение на любовта, много запознанства, което може да промени живота на някой от представителите на вашият знак.

През декември, ще имате много шансове да срещнете сродната си душа, но що се отнася до кариерата, тук се очаква тишина и спокойствие. Този месец е добър, за интелектулно развитие, сега лесно ще ви се отдава обучението.

В този период, трябва да обърнете специално внимание на избора си, на подаръци за роднини и приятели, по-добре е да обмислите този въпрос предварително, тъй като този месец повишени финансови приходи не се очакват. Сега трябва да помните за икономията, а след празниците пак ще имате средства за съществуване. Също така през този период е необходимо да избягвате конфликтите и да не си разваляте настроението пред Новата година.

Любов и семейство
В любовната сфера, ще бъдете изключително щастливи. Сега ще почувствате благоволението на съдбата, която ще ви осигури много приятни изненади. Декември, ще бъде подходящ за брак. Връзките, създадени този месец, обещават да бъдат много силни и трайни.

Определено е възможно да срещнете някой, когото сте чакали през целия си живот. Двойките в този период, ще се радват на мир и стабилност. Често представителите на зодия Лъв, показват импулсивния си характер, но сега, нито кавги, нито скандали, не се очакват. Използвайте благоприятния момент, за да уредите всички разногласия и да възстановите изгубената хармония.

Кариера и финанси
Както беше отбелязано по-горе, в професионалната сфера, ще има затишие. Но въпреки това финансовото ви състояние, може да се нарече стабилно и парите ще ви бъдат напълно достатъчни за достоен живот. Впрочем, няма да попречи, да покажете предпазливост, тъй като има възможност да направите големи и необмислени покупки.

Опитайте се, да не вземате заеми този месец, препоръчително е да посрещнете Новата година без дългове. Най-плодотворен и успешен декември ще бъде за онези представители на вашият зодиакален знак, които се занимават с научна или интелектуална работа. Вашият труд, без съмнение ще бъде оценен от шефовете.

Здраве
Само здравето ви, може да наруши хубавата ситуация през декември. В този месец съществува риск от получаване на значителна травма или тежка настинка. За да избегнете проблемите, препоръчително е да бъдете внимателни, особено когато работите с електрическо оборудване и в кухнята.

Дева
През декември 2018 г. по-голямата част от представителите на зодия Дева, ги очаква промяна за по-добро. През първите седмици на този месец, обстоятелствата ще ви помогнат да решите стари проблеми. Възможно е сега, да имате шанс да подобрите финансовото си състояние. В началото на декември, ще успеете да уредите битовите проблеми, да се преместите или да закупите недвижим имот.

В този период, всяко начинание на представителите на вашият знак, ще бъде положено на солидна основа. До края на месеца, ще забележите значителен напредък. Някои от вас, този месец ще обърнат повече внимание на външния си вид, може би ще решите да промените имиджа си.

Любов и семейство
По отношение на любовта, съдбата ще ви предостави многобройни перспективи за развитие. Сега ще имате възможност да сключите стабилен брак с избраника си, особено ако вече сте заедно от известно време. Онези представители на вашият знак, чиито отношения в този период тепърва започват, е добре по-често да се срещат един с друг в домашна обстановка и да се опознават, в условията на ежедневието и атмосферата на уюта.

Семейните през декември, си струва да обърнат повече внимание на децата. Опитайте се да покажете на подрастващото поколение, че сте винаги на тяхна страна и може да им помогнете да разрешат проблемите си. Ако смятате, че детето крие нещо от вас, говорете за това откровено.

Кариера и финанси
В края на 2018 г., трябва да поемете инициативата на работното място, това ще спомогне за успеха на всички начинания този месец. Може би, точно сега ще бъдете в състояние приятно да изненадате другите с таланта и уменията си. Съществува и възможност за щастливо стечение на обстоятелствата, в което ще може лесно да получи това, което искате. Някои от представителите на вашият знак, ще имат достатъчно късмет, за да се издигнат в кариерата.

Ако искате да промените мястото си на работа, бъдете подготвени за това, че настоящите ви шефове няма да искат да ви пуснат просто така и ще препятстват на плановете ви. По отношение на финансите, ще направите значителен скок. Средата на месеца, ще бъде благоприятен за инвестиции, както и за откриване на собствен бизнес. Най-вероятно, ще може да изплатите старите си дългове и да посрещнете Новата година със спокойна душа.


Здраве
Не трябва безразсъдно, да се отнасяте съм вашето здраве. През декември, ще бъдете много уязвими и да хванете сериозно заболяване, ще бъде много лесно. Ако възнамерявате да отидете в чужбина по време на Новогодишните празници, препоръчително е да проверите какви заболявания са разпространени в тази област и да направите подходящата ваксинация. В останалата част, ще бъдете застрашени от умора или от хронично заболяване.

Везни
Последният месец на 2018 г., обещава да предостави по отношение на любовта, много запознанства, което може да промени живота на някой от представителите на вашият знак.

През декември, ще имате много шансове да срещнете сродната си душа, но що се отнася до кариерата, тук се очаква тишина и спокойствие. Този месец е добър, за интелектулно развитие, сега лесно ще ви се отдава обучението.

В този период, трябва да обърнете специално внимание на избора си, на подаръци за роднини и приятели, по-добре е да обмислите този въпрос предварително, тъй като този месец повишени финансови приходи не се очакват. Сега трябва да помните за икономията, а след празниците пак ще имате средства за съществуване. Също така през този период е необходимо да избягвате конфликтите и да не си разваляте настроението пред Новата година.

Любов и семейство
В любовната сфера, ще бъдете изключително щастливи. Сега ще почувствате благоволението на съдбата, която ще ви осигури много приятни изненади. Декември, ще бъде подходящ за брак. Връзките, създадени този месец, обещават да бъдат много силни и трайни.

Определено е възможно да срещнете някой, когото сте чакали през целия си живот. Двойките в този период, ще се радват на мир и стабилност. Често представителите на зодия Лъв, показват импулсивния си характер, но сега, нито кавги, нито скандали, не се очакват. Използвайте благоприятния момент, за да уредите всички разногласия и да възстановите изгубената хармония.

Кариера и финанси
Както беше отбелязано по-горе, в професионалната сфера, ще има затишие. Но въпреки това финансовото ви състояние, може да се нарече стабилно и парите ще ви бъдат напълно достатъчни за достоен живот. Впрочем, няма да попречи, да покажете предпазливост, тъй като има възможност да направите големи и необмислени покупки.

Опитайте се, да не вземате заеми този месец, препоръчително е да посрещнете Новата година без дългове. Най-плодотворен и успешен декември ще бъде за онези представители на вашият зодиакален знак, които се занимават с научна или интелектуална работа. Вашият труд, без съмнение ще бъде оценен от шефовете.

Здраве
Само здравето ви, може да наруши хубавата ситуация през декември. В този месец съществува риск от получаване на значителна травма или тежка настинка. За да избегнете проблемите, препоръчително е да бъдете внимателни, особено когато работите с електрическо оборудване и в кухнята.

Скорпион
В началото на зимата, представителите на зодия Скорпион, ще трябва внимателно да следят за своите изявления. Трябва да сте предупредени, че сега емоционалността ви, ще бъде прекалено голяма, което може неблагоприятно да засегне работната среда и взаимоотношенията с другите.

Този месец, ще бъде полезно да възстановите старите си запознанства, тъй като те ще ви бъдат полезни към края на периода. В същото време, е препоръчително да гледате на нещата реално и да не живеете в свят на илюзии, въпреки че през декември това ще бъде трудна задача.

Любов и семейство
Поради трудовото натоварване, може да имате проблеми в личния си живот. Възможно е по голяма част от годината, да е била белязана от напрежение в отношенията и декември няма да бъде изключение. Независимо от това, ситуацията ще се подобри значително към края на месеца. Ще имате много възможности, да направите живота си по-добър.

Въпреки това, не си струва да се втурвате веднага в любовни приключения, може би новият ви избраник няма да остане дълго в живота ви. Една от причините може да бъде прекомерната ви любов. Семейните представители на знака, този месец трябва да обърнат повече внимание на децата. Ако те усещат вашата подкрепа и одобрение, до средата на декември, ще ви зарадват с успехите си.

Кариера и финанси
По време на работа, повечето от вас, ще дават всичко от себе си, за да се покажат в най-добрата светлина. Представителите на зодия Скорпион, наистина ще могат да успеят поради своето очарование и привлекателност. Ако възникнат непредвидени трудности и не може да се справите с тях сами, не се страхувайте да потърсите помощ или съвет от влиятелни хора. Този месец може да използвате каквито и да е средства (поне легитимни), за да достигнете професионалните си цели.

Отношенията в колектива, също обещават да се подобрят. Ще успеете да постигнете всичко по честен начин, което ще предизвика само уважение и възхищение в колегите. По отношение на финансите, няма да имате причина за безпокойство. Най-вероятно шефовете, ще оценят работата ви и ще ви възнаградят финансово. В допълнение, сега може да получите доход от направени инвестиции преди време.

Здраве
През последните месеци в годината на кучето, здравето на много от вас, ще бъде отлично. Единственото нещо, на което си струва да обърнете внимание, е състоянието на храносмилателната система, особено след средата на декември.

Стрелец
За представителите на зодия Стрелец, декември 2018г., ще бъде един от най-успешните месеци тази година. Сега всяка цел ще бъде постижима, колкото и да е голяма. Късметът ще бъде на ваша страна, затова използвайте правилния момент, за да осъществите всичките си планове и мечти. Не губете и секунда от скъпоценното си време и извличайте максимума от всичко.

Всяка пропусната възможност, ще бъде безвъзвратно загубена и няма да може да се компенсира, дори с допълнителни усилия. Този месец е целесъобразно да положите основите за успех, през следващите години. Колко голям ще бъде той, ще предопредели късмета на вашият знак.

Любов и семейство
През декември, ще се радвате и наслаждавате на любовта. Някои ще се втурнат с главата напред в любовните приключения, други ще предпочетат тихите и хармонични отношения. Какви ще бъдат вашите действия, не е толкова важно, по важно е да живеете и да се радвате на живота с пълна сила, а не отчасти. Сега ще се предадете на любовта напълно, ще бъдете изпълнени с нея и ще я излъчвате. Ще станете много по-уверени, а самочувствието, ще ви даде сила, да прескочите и планини.

Вашето очарование и харизма, ще бъдат зашеметяващи. Също така този месец е добър за укрепване на постоянните ви отношения, включително и брака. Може би, да осъществите сватбата на мечтите си през декември, няма да можете, но най-малкото може да назначите дата за сключване на брак. Семейните двойки сега, ще си върнат загубеното взаимно разбирателство, а хармонията и романтиката в отношенията, ще се поднови с нова сила . Вероятно през декември, ще може да отидете на втори меден месец.

Кариера и финанси
Ако отдавна сте се замислили да промените професията си, то през декември е време да действате. В този период обстоятелствата, ще ви подкрепят и ще ви помагат по всички възможни начини. Не трябва обаче да разчитате само на тях и да седите бездейни, а да работите с пълния си капацитет. Всяко от вашите умствени или физически усилия, ще бъде оценено и възнаградено.

Не се страхувайте да поемете инициативата, да предложите нови и интересни идеи, сега те ще получат само благосклонно одобрение. Сега, ще има възможност да усвоите нови области, като значително ще подобрите квалификацията и професионалното си ниво. Залог за вашият успех, този месец, ще бъде желанието да покажете себе си и здравословния кариеризъм.

Здраве
През декември, трябва да се погрижите за здравословното функциониране на сърцето и черния си дроб. Не злоупотребявайте с алкохола, в противен случай два от тези жизнено важни органи могат сериозно да пострадат. Въпреки пищните трапези по празниците, трябва да покажете сдържаност и контрол. В останалото, ще бъдете изпълнени със сила и енергия, които трябва да бъдат насочени в правилно направление. Сега може да се отървете от вредните си навици.

Козирог
В навечерието на Новата година представителите на зодия Козирог, най-накрая ще намерят занимание, която наистина, ще им харесва. През декември, ще може да определите вашите желания и цели и да изготвите ясен план за изпълнение на плановете си. Може би, понякога ще чувствате съмнения относно правилността на избора, но съвета е, да не се поддавате на слабостта и да бъдете решителни.

Сега обстоятелствата, ще ви помагат, особено при общуването и убеждаването на другите. Единственият отрицателен фактор, може да бъде разочарованието, което ще ви застигне по пътя към целта. Няма да ви бъде лесно, но не губете вяра в доброто и не се отказвайте.

Любов и семейство
Много от вас през декември, ще искат да експериментират във връзката си. Възможно е обаче оригиналните ви възгледи, да не се харесат на партньора ви. Необвързаните представители на вашият знак, в този период, също ще бъдат привлечени към нови усещания в любовта. Но бъдете подготвени за това, че повечето ще възприемат вашите стремежи, като нещо обидно и неприлично.

Семейните този месец, ще страдат от не разбиране от страна на семейството. Всеки ще бъде зает със собствените си дела и да се съберете заедно за решаване на конкретен проблем, ще бъде невъзможна задача. Всички ваши искания и молби, няма да намерят отговор, така че не си хабете нервите. Заемете се с подреждането на дома, това ще ви помогне да се разсеете.

Кариера и финанси
През последния месец на 2018 г., не трябва да променяте мястото си на работа. Има голяма вероятност вашият труд да бъде нежелан или да попаднете в ръцете на измамници. Дори ако в настоящата си работа не сте доволни от всичко, не бързайте да напускате. Може би в новата работа, ще се окажете в много по-лоши условия от сега.

Заемете се през декември с приключването на важни служебни дела, така ще си освободите място за бъдещи постижения. По отношение на финансите, ще се сблъскате с проблеми като закъснели плащания на заплата или забавяне на други пари. В този период, няма да може да разчитате на кариерно развитие, но скоро ви очакват положителни промени, затова проявете търпение.

Здраве
Декември, ще бъде травматичен период. Желателно е сега да спрете заниманията с активен спорт или с ремонтни работи. Онези, които трудно се отказват от физическо натоварване, се препоръчва да правят дихателна гимнастика или йога. Също така, трябва да бъдете буквално умерени във всичко, за да не си развалите настроението преди Нова година.

Водолей
В края на 2018 г., представителите на зодия Водолей, ще се чувстват уморени и ще искат да зарежат всичките си дела и задължения. Сега ще имате желание, поне за малко да се отпуснете, да прекарате времето си в спокойна и приятна атмосфера. Този месец обаче, може да се сблъскате с непредвидени ситуации, в които ще трябва да действате самостоятелно.

Може би, такова положение, ще ви изкара от строя и ще поискате да се откажете и захвърлите всичко и да се уедините. Но така или иначе, се препоръчва да съберете силата си и да не давате унинието да ви завладее. Раздразнението и отчаянието, няма да траят дълго и всичко скоро ще бъде наред.

Любов и семейство
През декември, обстоятелствата, ще се подредят така, че понякога любимият човек ще ви изнервя. За да не се стига до кавги и скандали, трябва да контролирате емоциите си и да не се подавате на слабости. През втората половина на декември, ще имате възможност да прекарвате заедно почивните дни. И така, към края на месеца, разногласията ще стават все по-малко и по-малко и най-вероятно новогодишните празници, ще прекарате в атмосфера на непринудено веселие.

Семейните представители на вашият знак, в този период може да срещнат някои проблеми, които ще трябва бързо да бъдат решени. Ако проявите инициатива и не се смутите, тогава ситуацията бързо ще се уталожи. В противен случай, ако оставяте нещата сами на себе си, рискувате да срещнете същите затруднения в близко бъдеще и тогава ще бъде много по-трудно да разрешите проблема.

Кариера и финанси
В началото на декември, нещата могат да не се развиват така, както бихте желали. Вероятно сега ще срещнете някои трудности, с които не искате да се занимавате, но ще трябва да го направите. Препоръчително е , да преодолеете слабостите си, да отхвърлите всякакви съмнения и да започнете да действате. По отношение на финансите, не трябва да разчитате на късмет, а да работите усилено за възнаграждението си.

Също така, може да се случи, да не получите очаквано плащане. Не правете от това трагедия, ще имате достатъчно пари за достоен живот. Може би това няма да е най-успешният месец в професионалната ви дейност, но ако се концентрирате, тогава ще бъде много по-лесно да оцелеете в този период. Не се съсредоточавайте само върху проблемите, спомнете си за предстоящите празници и се подгответе да се забавлявате.

Здраве
През декември, може да се почувствате уморени и апатични. Възможно е някои от представителите на вашият знак, да изпаднат в кратка депресия. За връщането ви в активния живот и подобряване на емоционалното състояние, ще помогнат на тонизиращите напитки и релаксиращите масажи. До края на месеца, от лошото настроение и депресията няма да остане и следа.

Риби
През декември 2018 г., представителите на зодия Риби, не трябва да се стремят да угаждат на всички и веднага. На първо място, трябва да определите вашите собствени приоритети. Обърнете внимание на мненията само на онези, с които ще работите в този период.

Именно, тези хора, сега ще имат влияние върху кариерата ви. Може би, ще успеете да намерите покровители, които ще ви помогнат благодарение на техния опит и висок социален статус. Възможно е да бъдете поканени на среща в неформална атмосфера. Преди да се съгласите, добре помислите, имате ли доверие на тези хора на 100%.

Любов и семейство
В началото на зимата, е добре да бъдете по-решителни и по-склонни да взимате инициативата в свои ръце. Не се страхувайте да направите първата крачка, звънете, канете на срещи. Може би не всички отношения започнати в този период, ще бъдат сериозни и трайни, но многобройните незабравими моменти и приятни спомени, са ви гарантирани. Живейте и обичайте днес, без да изграждате дългосрочни планове.

Тези, които вече са в постоянна връзка, сега ще се уморят от постоянни искания и претенции от втората си половинка, което ще предизвика напрегната ситуация. Все пак до края на месеца атмосферата, постепенно ще се подобри. В семейните двойки, отношенията също ще бъдат доста напрегнати. Малките кавги и недоразумения, могат да ви изкарат извън нерви. Но каквото и да е, трябва да бъдете търпеливи, защото това са дребни неща, които може спокойно да преживеете. Всеки проблем може да бъде решен, с разговори и намирането на компромис.

Кариера и финанси
През декември, ще бъдете привлечени към финансови рискове. Възможно е в този период, да получите едновременно няколко инвестиционни предложения. В тази ситуация е препоръчително да разчитате на собствената си интуиция, която ще ви подскаже правилното решение. В края на месеца, представителите на зодия Риби, ще направят поредица от големи покупки.

Всъщност, това ще бъде печеливша инвестиция, тъй като тези ново закупени неща, ще бъдат полезни и ще ви служат дълго. Също така, трябва да проследите, за изплащането на всички дългове и кредити до края на годината. Що се отнася до работата, сега към вас, често ще се обръщат колеги за помощ. Не отказвайте, защото поради своята откритост, ще може да заслужите добра репутация в колектива.

Здраве
През декември трябва да се откажете от прекаленото физическо натоварване, тъй като това може да има отрицателно въздействие върху здравето ви. По-старото поколение, трябва да обърне внимание на състоянието на талията и бедрата и да внимава за травматични ситуации. В останалото, този месец ще бъде благоприятен, може да се заемете с възстановителни процедури, например премахване на стари белези и рани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *