3-те зодии, които ще открият ЛЮБОВТА през декември –


Овен

Няма да усетите кога някой ви завърти главата и ще се окажете влюбени още в средата на месеца. Не позволявайте на нищо и никой да ви разубеждава, че човекът, който сте срещнали не е за вас. В действителност това може да се разбере само с времето, а на вас ви е отредено много време заедно. Човекът, който ще срещнете, ще се окаже много близо до вашите разбирания за живота и бързо ще си допаднете. Времето заедно ще ви се струва прекалено малко и за това в следващите няколко месеца е много вероятно и да заживеете под един покрив. Казват, че хубавите неща ставали бавно, но ние казваме, че за истинските не се чака.

Везни


Човек, който вече сте стрещали в миналото, ще се завърне в нова светлина. Годините променят хората, ценностите и възприятията им за света. Преди това нещата не са се получили, защото сте се срещнали в грешното време. А за любовта най-важен е точният момент. Ще се изненадате колко много нови факти ще откриете в човека от миналото си и ще разберете, че всъщност имате много повече общи неща, отколкото сте предполагали. Ще водите дълги разговори до късно през нощта и ще се преоткривате един-друг. Очаква ви нещо наистина незабравимо и от вас зависи колко време ще продължи. Най-голямата пречка може да се окаже несигурността в самите вас и трябва да се справите с това. Този човек ще ви помогне!

Водолей

Този месец за вас ще се окаже най-голямото вълшебство, което някога ви се е случвало. Изведнъж пред вас ще застане човек, който ще ви накара да се смеете от сърце и да забравите самотата, която винаги е била близо до вас. Ще видите как човек може да се влюби за дни и да заобича за кратко време. Ще се почувствате истински щастливи, защото за първи път от много време насам ще изживеете любов, чиста по детски и вълнуваща като по филмите. Любопитното е, че романсът ще започне в един от трите последни дни на месеца. Почакайте още мъничко!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *