Хороскоп за днес, 24 ноември-РИБИ Финансов успех, ТЕЛЕЦ Добър шанс –


Хороскоп за утре ОВЕН
Делови пречки
Във връзка с вече завършен проект, в който сте взели участие, ще поискате полагащото ви се възнаграждение, без да се тревожите от нечии реакции. За делова сполука свързана с вашите по-значителни намерения трудно може да се говори днес, защото по пътя към целите си ще се сблъскате с пречки издигнати от личност с влияние. Личен успех бихте могли да постигнете, както и да осъществи-те сполучливо кратко пътуване до близко място.

 

Хороскоп за утре ТЕЛЕЦ
Добър шанс
Опитайте нов подход при работата си, ако преценявате, че по досегашния начин не върви. Петък бележи началото на нов етап с продължителност около месец. Имате шанс да се освободите от някои негативни натрупвания, провалили целите ви през отминалите дни. В деловите среди се очертава остра борба за надмощие. Разполагате с добри възможности да докажете сила и мощ.

 

Хороскоп за утре БЛИЗНАЦИ
Успех чрез партньорство
Успявате да се организирате днес и да свършите онова, което сте планирали за този ден. На сполука при осъществяване на целите може да се надявате чрез работа в партньорство. Възможностите ви за такава са много силни, а ако държите на индиви-дуалността, може да последва провал. Силен и изразителен късмет ще имате в обще-ствените среди. Практическата дейност ще е слаба.

 

Хороскоп за утре РАК
Сполуката е в стратегията
Финансовото ви състояние ще ви позволи да се поглезите, като попълните гардероба си с дрехи, отговарящи на новите модни тенденции. За делова реализация този ден не е особено сполучлив. Ще се сблъскате с пре-чки, които ще откажат мнозина от по-нататъшни усилия. Сполука ще постигнете по онези ваши цели, към чието осъществяване ще пристъпите с предварителна страте-гия, а такъв подход изисква повече от един ден.

 

Хороскоп за утре ЛЪВ
Вероятни са пречки
С подходящите хора и средства ще можете да осъществите идеите си, без да навредите на авторитета и достойнството си. Принципно не липсват условия за успех, и ако реализацията но целите ви за-виси само и единствено от усилията ви – проблем няма, но явно в повечето не е така. Очертават се външни пречки от човек разполагащ с влияние или със силни по-зиции в обществените среди и сферите от бизнеса.

 

Хороскоп за утре ДЕВА
Не се залавяйте с делови цели
Ще съберете смелост и ще направите важната крачка, на която до сега не се решавахте. Този ден ще е доста несполучлив за Девите които възнамеряват да реализират делова цел или да осъществят полезни контакти. Ще е добре ако се заемете с освобо-ждаване от проблеми или със стабилизирането на обществените си позиции. В личен план  добрите възможности са в любовната сфера.


 

Хороскоп за утре ВЕЗНИ
Напрежение
Красноречието и чаровното ви излъчване ви правят желан събеседник. При Везните деловият успех често е свързан с голямо напрежение, а петък не прави изключение от този ритъм, превърнал се в правило за мнозина. Сблъскате ли се с пречки, не проявявайте упорство. Целите, които възнамеряване да осъществите – ще бъдат реализирани в много близко бъдеще.

 

Хороскоп за утре СКОРПИОН
Съобразявайте се с обстоятелствата
Ще се радвате на добри взаимоотношения с околните. Ако сте достатъчно упорити, успехът през този ден е постижим. Не е изключе-но ситуацията, в която действате да се окаже доста усложнена. В такива случаи ще е по-добре да се откажете, за да не се окажете изиграни. Сигурно е, че до дни ще раз-полагате с превъзходни възможности за успех. Ако ви се налага да пътувате, бъдете подготвени.

 

Хороскоп за утре СТРЕЛЕЦ
Не достигайте до конфликти
Денят ви ще премине под знака на запознанства и приятни изненади. Стремежът към реализация на целите е ярко подчертан у Стрелците и при мно-зина достига до драстични нива, които тласкат към конфликти. Този стил не може да се определи като правилен, защото бихте могли да отстраните възникналите пробле-ми, а през следващите дни достигнете до успех.

 

Хороскоп за утре КОЗИРОГ
Разбирателството води до успех
За съжаление ще се убедите, че не всяко предложение е реално. Петък е достатъчно благоприятен за осъществяване на целите в условията на разбирателство и хармония. Това зависи предимно от самите вас. Противното разви-тие на взаимоотношенията ще доведе до тежка конфронтация, която освен че не по-мага, със сигурност може много да навреди.

 

Хороскоп за утре ВОДОЛЕЙ
Търсете баланса в отношенията
Днес ще добиете ясна представа за аспект от работата ви, което ще ви улесни при вземането на решения за в бъдеще. Политиката на гъвкавост и стремежът към баланс е доброто оръжие, от което Водолеите трябва да се възползват днес. Нервното напрежение у мнозина е засилено, а конфронтирането води до борби за надмощие, които по правило протичат остро, и в повечето случаи с тежки подли удари.

 

Хороскоп за утре РИБИ
Финансов успех
Ще приключите задача, която ви е струвала повече нерви и време. Петък, а всъщност и всички останали дни от настоящия месечен период, алармират за активност и съобразителност при осъществяването на вашите делови и лични цели. първото условие е неотменимо и спазването му през днешния ден без-спорно ще ви зарадва с добри финансови постижения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *