Дерматолози крият от нас: Сбогом бръчки, петна, лунички! Просто се смесва и подмладявате тялото си с 90 процента! –


Кожата е най-големият орган на тялото и служи за осигуряване на защита от външни фактори. Въпреки това, тя също е много крехка, което означава, че е необходимо да се грижим добре за нея.

 

Кожата е първият орган, който показва признаци на стареене с течение на времето, добавяне на нормалното износване може да доведе до бръчки и увисване на кожата, което правят кожата да изглежда неудобно.

Бръчките са често срещани с напредване на възрастта, но понякога младите хора могат да ги получат, поради различни фактори, като например липсата на хранителни вещества.


Много хора използват търговски кремове срещу бръчки, за да облекчаване на бръчки, но тези продукти са рядко функционални, и когато те имат много лоши последици, които могат да причинят повече вреда, отколкото полза. За щастие, има естествени средства, които могат да решат проблема и ние имаме най-добрите за вас.

съставки:

– 3 скилидки чесън
– 4 лимони
– 10 супени лъжици мед
– 200 г ленено масло

Получаване:

Измийте, обелете и нарежете наситно чесъна, а след това направете същото с лимона и всички съставки заедно поставете в буркан. Разбъркайте с дървена лъжица, затворете буркана и го сложете в хладилника.

За да се грижим за кожата си и да се предотвратим много проблеми, вземаме една супена лъжица от този лек всеки ден. Редовната консумация на тези смеси може да се изгладят бръчките и предотвратите отпусната кожа, тъмни петна, петна и други подобни проблеми с кожата.

 

zajenata.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *