Още никой не знае, ето защо Стефан Данаилов се скри от света. Лекарите му съобщиха страшната диагноза

Стефан Данаилов яко закъса със здравето, Ламбо освен другите си болежки страда и от паркинсон

Повече от месец Стефан Данаилов не си е показвал носа навън.

Актьорът повечето време седял на меката мебел в хола, а и полягвал в леглото защото не се чувствал добре.

Когато му се налагало да се срещне с някой го приемал в дома си защото не бил във форма да излиза.

 

Дори президента Радев посрещнал вкъщи на по питие за да отбележат две години от президентските избори. Преди година държавния глава прие Ламбо на Дондуков 2. Но тогава актьорът все още не бил толкова зле.


Последното заболяване, което добавил към списъка с останалите било паркинсон. Който се отключил след като започнали да му треперят ръцете. Първо засегнало едната ръка, а после и другата. Дори чаша не можел да държи заради треперенето. Докторите му изписали хапчета, които пиел под строгия контрол на домашната си помощница.

Добре, че била тя да се грижи за домакинството. Извършвала всички дейности свързани с поддръжката на просторната му къща. Дори организирала срещите му и следяла редовно да си пие лекарствата.

Данаилов страдал за приятелите си. Които го били забравили. Сега лекарите му станали другари и той предимно общувал с тях. А докторите му били интересни защото имали отношение и към театъра и към киното, изобщо към изкуството. Докато с колегите си рядко се чувал и виждал защото повечето от тях мислели, че ще го притеснят. А пък и той не искал да го съжаляват за тежкото му здравословно състояние, предават от електронното издание retro.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *