Пророчествата на Нострадамус за 2019 година: Земетресения, по-малко болести и


Пророчествата на Нострадамус винаги са вълнували определен кръг от хора. Според неговите анализатори той е предсказал редица събития, които са се случили тъй като всеки един негов стих е шифър, а символите трябва да се разгадаят.

В тези закодирани под формата на стихове послания Нострадамус прогнозира бъдещето на света.
Той прогнозира управлението на Наполеон, Втората световна война, възхода на Хитлер, убийството на Джон Ф. Кенеди, кацането на Луната. В едно от неговите закодирани четиристишия пророкът говори за “небе на огън”, “нов град”, “огромна светкавица” и “двама братя, раздирани от хаос”. Много учени заключват, че става въпрос за атаките от 11 септември 2001 г.

Ето прогнозите на Нострадамус за 2019:

2019 ще бъде годината на справедливостта. Всеки ще плати за постъпките си от миналото.
В Америка (Флорида, Джорджия и Южна Каролина, но и в Тексас) са възможни земетресения и урагани, особено през земните месеци на годината (януари , април, юли и октомври).
Годината 2019 е година на финансов просперитет, но това само ни насърчава да създадем стратегии, които да подобрят ситуацията. Трябва да се работи по-усилено, необходимо е да се изградят нови стратегии, да се избягва поемането на рискове.
От социална гледна точка ще бъдем по-открити пред другите ще общуваме повече и ще разширим кръга от приятелите си много внимателно.


През 2019 г. здравето на хората ще се подобри значително. Ще бъде година на нови открития – година, която ни насърчава да бъдем по-внимателни по всички възможни въпроси, свързани със сърцето и кръвоносната система, стомаха, панкреаса и затова се препоръчва да спазва балансирана диета и релаксиращи дейности.
През 2019 г. някои европейски страни ще се справят с наводнения с извънредна величина – сред страните, които ще пострадат най-много са Унгария, Италия, Чехия, но и Великобритания.

В световен мащаб както европейските страни, така и САЩ ще се занимават с въпроси, свързани не само с дилемата на управлението на имиграцията, но и с увеличения брой терористични атаки.
Повишеният религиозен екстремизъм в Близкия изток и в различни страни и региони по света ще доведе до безредици и войни, които ще накарат много хора да напуснат страната си и да се опитат да намерят убежище в Европа.

Промените в климата ще продължат да оказват влияние върху планетата, а политическите лидери ще постигнат споразумение относно намаляването на емисиите на замърсители на въздуха. “Ще видим, че водата се издига и земята пада под нея”, пророкува пророкът за 2019 г.

Третата световна война ще е между две суперсили и ще продължи 27 години. Смята се, че тя ще започне след смъртта на последния папа (този, който ще управлява след смъртта на папа Бенедикт XVI), който ще бъде убит от антихрист.
Хората ще могат да говорят с животни. Нострадамус твърди, че животните ще бъдат по-близки и по-лоялни към хората, отколкото към ближните си. “Прасетата ще станат братя на човека”, пише пророкът за 2019 г. Някои смятат, че това означава, че хората ще спрат да нараняват животни. Други пък, че технологиите ще се развият дотолкова, че ще ни позволяват да разговаряме с животните.
Медицината ще напредва много. Новите открития ще помогнат за удължаването на живота на хората.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *