Разтърсваща драма: Бившият ми има една цел – да ми отрови живота

Със съпруга ми бяхме още млади, когато се преместихме да живеем в П. С много труд и упоритост тухла по тухла изградихме наш дом. Изминаха години. Внезапна болест покоси мъжа и ми и буквално за три месеца го отнесе на другия свят. Две години след смъртта му се запознах със Сашо, а на по-късен етап се събрахме да живеем заедно. Новата ми половинка не беше разведен, но с жена си не поддържаха контакти. Тя е алкохоличка, затова той я напуснал. Докато Сашо работеше, ми помагаше финансово, но когато се пенсионира, реши да започне собствен бизнес. В резултат на това, той изтегли голям заем от банката, заради който се наложи да продаде къщата си


Освен това жилище, приятелят ми имаше и наследствен апартамент, но кредиторите взеха и него. За съжаление Сашо не само че не се вразуми, а започна да заема пари и от близки роднини. Към безумните му инвестиции се добави и ревността. Едно лято с внучка ми бяхме на почивка и щом се прибрахме, той разпитвал детето дали не съм се срещала с някой мъж. Тогава си затворих очите за неприятните му въпроси, но само след няколко седмици чашата на търпението ми преля. От внучка си разбрах, че когато ме няма, Сашо се събличал чисто гол пред нея. По онова време тя беше едва на 12 години и поведението му страшно я уплашило.

Нервите ми не издържаха. Развиках се и го заплаших, че ако веднага не напусне дома ми, ще извикам полиция. Не стана нужда да го изхвърлям насила – той сам си събра багажа и си тръгна. Изминаха пет години, откакто се разделихме, а бившият ми приятел не ме оставя на спокойствие. Сега живее с друга, но продължава да ми изпраща любовни писма. Наскоро беше написал няколко разказа, в които ме укорява, че не съм се оказала достойна за любовта му. В разказите си ме нарича „Невярната жена“. Обикаля приятелите и роднините ми, за да ме клевети пред тях. На кумата казал, че съм била любовница на мъжа й. За щастие тя не му повярвала и го изхвърлила от дома си. Не знам какво да правя и как да спра този човек, който години наред хвърля кал по името ми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *