5 сигурни знака, че вие сте перфектни един за друг –


Американски професионални сватовници разкриват някои изненадващи знаци, които показват, че двама души са подходящи един за друг.

Той не е ваш тип

Като се замислите, изобщо не прилича на нито един от мъжете, които сте харесвали преди. Именно защото не притежава качествата, които са ви наранили в други хора, е възможно да бъде вашата сродна душа. Промяната винаги е хубаво нещо, ето защо не се страхувайте да правите крачка напред с напълно нов тип човек. Вгледайте се в онези качества, които са важни за вас и ако наистина ги притежава, значи е подходящ за ваш партньор.

Имате сходни навици

Вярвате или не, сходните навици показват, че сте един за друг, тъй като в бъдеще това ще е важна част от съвместното ви всекидневие. Например диетата и начина на хранене са от онези неща, които биха могли да ви сближат. Любовта към животните, към екстремните спортове, или пък към…стоенето вкъщи пред телевизора с топла напитка в ръка.

Той ви изглежда прекалено добър

Понякога се чудите: „Наистина ли е толкова мил?“ и това е защото вие не бихте реагирали както той би в определена ситуация. Много жени споделят, че това е едно от задължителните условия за една наистина стабилна връзка: да се възхищавате на мъжа, с когото сте. Жената често е привлечена от лошите момчета, защото те излъчват сексуална енергия. Възможно е да няма привличане отначало, но когато видите човек в ситуация някаква негова постъпка да ви привлече. Ето защо, ако ви изглежда прекалено мил и добър, дайте му шанс.


И двамата закъснявате/подранявате

Усещането ви за време никога няма да се промени и винаги ще е проблем, ако един от двамата подранява/закъснява. Ако още на първата ви среща и двамата закъснеете с определен брой минути, тогава със сигурност сте подходящи. Трябва да знаете, че такива елементарни битови неща могат да бъдат или фатални, или благоприятни за връзката ви.

И двамата сте еднакво подредени/разхвърляни

Ако един от двамата държи изключително много на чистотата и подредеността, а другият – не, това ще води до задълбочаване на проблемите във връзката ви. Ще мислите, че единият от вас е по-груб, защото държи мръсно, или пък, че е абсолютен патoлогичен случай, ако иска всичко да е под линия. Намерете човек, който се доближава до вашето разбиране за чистота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *