Не трябваше да се разбира! Лъсна черното тефтерче на Никол Станкулова, вътре има и мутри! Била е с


Никол Станкулова ухажвана от малка, красавицата крие дълъг списък с разочаровани обожатели

Никол Станкулова, която стана майка преди дни и се посвети на дъщеричката си и татко й Теодор крие зад себе си куп разочаровани обожатели.

Около синоптичката винаги са кръжали ято ухажори. И не само по времето когато стана известна, а и много преди това.

Първият поклонник на хубава Никол е неин съученик. Той се казвал Сами и бил голям кавалер. Дълго време я ухажвал с любовни писма и букети от рози. Младежът правел жертви в името на любовта. За да събере средства за цветя на Станкулова често се лишавал от закуска и ходел гладен. Така събирал левчетата отпуснати от родителите му.


 

Елена майката на Никол все още пази любовните писма, които Сами пишел на дъщеря й.

Красавицата обаче рано съзнала, че притежава сексапил и чар в повече от другите и бързо се наситила на Сами. Мястото му било заето от друг съученик – Тома. Любовта им не продължила дълго, а той плакал за Никол.

Междувременно хубавицата разбила сърцата на още двама обожатели – Иван и Емануел. Оказва се обаче, че единствен Емануел не бил одобряван от строгата майка на Никол. Младежът не ходел на училище, карал скъпи коли и се изживявал като мутра, пише Пик.

Спирал пред блока лъскав „Мерцедес Макларън”, а веднъж даже се появил с палто от норки. Заради този фукльо примерната ученичка си развалила успеха в училище. Дори заради неизвинени отсъствия била заплашена от изключване.

Тогава майка й, която е следовател психолог в МВР решила да се намеси. Разтревожената дама причакала гаджета пред блока. Първо забила два шамара на дъщеря си, от които й потекла кръв. А после нашамарила и Емануел. Силовият прийом свършил чудесна работа. И Никол била вкарана бързо в правия път.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *