Алена предупреждава! Новата седмица идва с много лоша новина за мнозина! Подгответе се за


Овен

Ще е добре да посветите периода на пътувания, срещи, по-активна комуникация и движение. Ако искате да стартирате нещо ново, може да предприемете действия след сряда.

В партньорските си отношения внимавайте да не предизвикате разногласия. Погрижете се за здравословното си състояние, като се отървете от някои вредни навици.
Телец

За вас през идната седмица, по-конкретно след вторник, настъпва период на по-засилена комуникация и активно общуване с околните. Може да правите покупки, да пътувате, да сключвате сделки и да подписвате договори, както и да стартирате проекти. Не прекалявайте с нищо, тъй като това може да се отрази зле на здравето ви.

 

Близнаци

За вас започва нов период. Захващайте се със задачите и проктите си. Възможно е да проявявате по-слаба инициативност и да не сте толкова активни, но за сметка на това ще сте способни да се задълбочавате и да стабилизирате всичко, с което се занимавате. Проявявайте качеството си да запазвате търпение и спокойствие, защото ще спечелите с подобно поведение.

 

Рак

Необходимо е да се грижите добре за здравето си. В това отношение от полза ще ви бъдат полезните навици, умереността и спокойствието. Особено препоръчителни са дихателните упражнения. До сряда е препоръчително да обърнете внимание на партньорските си отношения, а след това може да пътувате или учите успешно.

 

Лъв

През идната седмица е добре да отделите повече време за нови проекти и да се посветите на целите си. Проявявайте търпение и спокойствие и се отнасяйте сериозно и практично към ангажиментите си. Проверявайте добре делата си и не оставяйте нищо на случайността. Вижте от какво искате да се освободите и действайте смело.

 

Дева

След средата на идната седмица може да пътувате до далечни дестинации и да завържете нови контакти или работа с хора от чужбина, ако имате интерес в тази сфера. Възможно е инициативността и активността ви да намалеят, но за сметка на това ще поемате долгосрочни ангажименти. Ще се почувствате по-спокойни, ще бъдете търпеливи – качества, които ви носят полза.


 

Везни

Внимавайте да не се появят разногласия в отношенията, които поддържате – това се отнася както за партньорите ви, така и за хората от близкото ви обкръжение. Не проявявайте прекалена емоционалност и не драматизирайте – това може да предизвика нежелан ефект в партньорските ви отношения. Насочете енергията си към творчески занимания.

 

Скорпион

Започва период, подходящ за по-активно общуване в сферата на партньорските ви взаимоотношения. Ако искате да се случат някакви промени в тази област, добре е да ги обсъдите с човека до вас, като проявявате спокойствие, разбиране и търпение. Седмицата е подходяща за трансформации и за освобождаване от стари модели.

 

Стрелец

През тази седмица внимавайте, ако възникнат разногласия с хората от приятелския ви кръг и с тези в дома ви. На работното ви място също ще е добре да се стремите към разбирателство. Възможно е да се случат промени в любовния ви живот или в отношенията с любими хора. Грижете се добре за здравето си и не се преуморявайте.

 

Козирог

И през идната седмица ще продължава да е актуална темата за промените в дома ви. Ще изпитвате необходимост да си изолирате, да останете насаме със себе си, за да обмислите нещата, да си направите равносметка и да потърсите вътрешен покой, който няма как да постигнете по друг начин. Интуицията ще ви подскаше кое е добро за вас и кое не.

 

Водолей

Предстоят ви много нови и ползотворни запознанства. Идната седмица е подходяща за покупки, за водене на преговори, за сключване на сделки и за стартиране на нови дела. Грижете се добре за здравето си, без да прекалявате с нищо, стремете се да постигате спокойствие и вътрешен баланс. Внимавайте да не се въвличате в конфликти с любимите си хора.

 

Риби

Възможно е през дадения период в дома ви да възникнат конфликтни ситуации. Най-добре се стремете да постигнете разбирателство в партньорските си отношения – това се отнася не само до личните, но и до контактите ви в бизнеса. Много от вас ще трябва да преодолеят склонността си да се носят по течението – опитайте се да поемете нещата в свои ръце.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *