Само 3 са зодиите при мъжете, които носят на ръце дамите и се отнасят с тях като с кралици –


Лъв – Лъвът третира своята жена като кралица, особено в леглото. И това е така, защото той знае, че ако спечели по този начин вашия интерес, ще изпита всичко, което му се иска да изпита, както в леглото, така и в живота.

Дори и да не е винаги сериозен в отношенията си, докато се разбирате и сте задоволени, щастието ще бъде и при двамата. 

Овен – Мъжете Овен са много привързани към своите половинки и имат нуждата да се чувстват първи във всичко.


Много чувствени и съпричастни, те знаят точно какво имате нужда да чуете, когато се чувствате зле. Изключително досетливи, представителите на тази зодия ще ви събудят с кафе в леглото, ще ви сготвят любимо ястие и ще се уверят, че и най-малките детайли са както трябва. Те умеят да превръщат времето, прекарано с тях, в истинско удоволствие и в незабравими спомени. Не харесват баналността и често ще ви изненадват приятно.

Везни – Везните, управлявани от Венера, са комбинация между красота и скромност. Те поставят интересите на любимата си на първо място и се опитват да ги удовлетворят във всеки аспект. Това е съвършената комбинация между романтичен и съобразителен човек, който съществува. Единственият им проблем е, че любовта им ги кара да правят неща, които не винаги могат да си позволят. Когато това се случи, те нарушават баланса и трудно се връщат обратно към него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *