Алена АЛАРМИРА: През идните дни ВСИЧКО се променя, но да ВНИМАВАТ ТЕЗИ ТРИ ЗОДИИ! Тях ще ги УДАРИ…


Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
През идните дни ще ви завладее голям ентусиазъм, тъй като няма да бъде необходимо да се съобразявате с пречки и ограничения. Ще имате достатъчно енергия да се посветите на нови начинания. Ако планирате да се запишете на курс за придобиване на умения, да смените работата или попрището си, сега е моментът да го направите – ще се създадат добри условия за това. Не отлагайте да реализирате идеите си, планирайте дългосрочно и действайте. Периодът е чудесен да се явите на интервю за нова работа, да поискате повишение или да положите повече усилия, за да се изявите на сегашната си позиция. Едва ли ще срещнете някакви спънки по пътя си.

 

Телец
Тази седмица комуникацията ви с околните ще тече гладко, което ще ви позволи да постигате по-лесно целите си. Сякаш ще получавате подкрепата, от която имате нужда, без да влагате прекалено големи усилия. Все пак трябва да предприемате определени действия и да поемате инициативата, когато се налага. Ще имате доста по-големи шансове за развитие и за излизане от неблагоприятни ситуации, ако търсите нестандартни решения, възприемате нови идеи и бъдете готови да направите известни промени. Казано накратко, бъдете по-смели и не се страхувайте да навлезите в непознати води. Ако ви предстои пътуване на далечно разстояние, знайте, че ви очакват приятни изживявания – предрича в хороскопа си Алена.

Близнаци
Даденият период ще бъде успешен за вас, защото ще реализирате някои свои идеи. Ще успеете да направите корекции в досегашното си положение и може би ще дадете ход на ново начинание. Добре е да не забравяте поуките, които сте извлекли от скорошните си преживявания, защото ако не промените поведението си или следваната от вас житейска посока, след време проблемите отново ще ви застигнат и пак ще се чувствате като в капан. Използвайте благоприятните астрологични влияния през седмицата, за да се изправите срещу собствените си страхове и да не позволявате да ви спират да правите онова, което искате. Благополучието ви зависи от вас самите.

Рак
През идните седем дни темата за любовта и интимните отношения ще бъде особено важна за вас. Тези, които са щастливо обвързани, ще имат шанс да обърнат повече внимание на човека до себе си и да прекарат приятни мигове с него. Не пестете проявите на нежност и покажете на партньора си колко го цените, без да стигате до крайности и да налагате задушаващо присъствие. Ако планирате някаква по-сериозна стъпка – например брак или съвместно съжителство, моментът е много подходящ да задействате нещата. Необвързаните представители на знака може да срещнат човек, с когото да се впуснат в нова любовна история, която да прерастне в трайно обвързване.

Лъв
През тази седмица ще ви се наложи да бъдете по-толерантни към околните – вслушвайте се в тяхното мнение и се опитайте да си сътрудничите. Тези от вас, които искат да поставят ново начало в любовен план – например да задълбочат връзката си или точно обратното – да прекратят вече изчерпали се отношения, ще имат възможност да го направят. Би било много добре, ако оставите миналото зад гърба си и гледате напред. Има шанс да го направите по-успешно в сравнение с предишни периоди, защото бъдещето ще ви привлича неудържимо. Този път няма да сте готови на компромиси само защото ви е страх да се откажете от нещо, което така или иначе не ви прави щастливи.

Дева
За много от вас даденият период ще бъде доста силен и наситен със събития. През първите дни вниманието ви ще бъде насочено по-скоро към текущите служебни, битови и финансови въпроси. Свършете тези задачи, за да си освободите време и място за нови начинания, които е удачно да започнете след сряда, когато условията ще бъдат по-благоприятни. Социалният ви живот ще е активен, може да пътувате повече, да се запознаете с нови хора или просто да излизате по-често, за да се забавлявате. През тази седмица възможностите за развитие във всяка област са добри, тъй като хем ще имате хъс, ентусиазъм и позитивна нагласа, хем ще полагате нужните усилия и ще работите, за да реализирате намеренията си.


Везни
Тази седмица може да се окаже доста успешна за вас. За да се възползвате от положителните звездни влияния, трябва най-накрая да разберете какво точно желаете и да изберете една посока. Изискването на периода е да бъдете по-смели и да предприемате действия – това обаче няма да се случи, ако размишлявате прекалено дълго или се страхувате да промените настоящото си положение. Вниманието на много от вас ще бъде заето със семейни или домашни въпроси, а други просто ще предпочетат уединението пред активния социален живот. В дните 28 и 29 февруари бъдете внимателни, защото са възможни драми в личните отношения – интимни или семейни – предупреждава Алена в хороскопа си за седмицата.

Скорпион
За да се възползвате от възможностите, които ви носи предстоящата седмица, старайте се да гледате напред и да не се връщате към предишни навици, проекти, хора, даже и към модели на мислене, които вече не ви носят нищо добро. Ключовият момент през този период е около 1 и 2 март – тогава ще успеете да оставите миналото зад гърба си и да продължите напред. Ще имате необходимата подкрепа да го сторите, дори и да се страхувате и досега да не сте успявали да направите вие първата крачка. Ако искате да се освободите от стари чувства и взаимоотношения, вероятно ще трябва да водите вътрешна борба, но този път не правете предишни грешки – бъдете смели и категорични в решенията си.

Стрелец
Очакват ви динамични и интересни дни. Заради любознателната си природа ще бъдете доволни и щастливи от възможностите, които ви се предоставят – да водите интересни разговори, да пътувате и да добивате нови впечатления. След 29 февруари е изключително подходящо да направите промени в близкото си обкръжение – в дома или в офиса, както и да осъществите срещи и разговори, които сте отлагали. В началото на март ще имате много добри шансове начинанията ви да се увенчаят с успех. За да се възползвате максимално от обстоятелствата, добре е да подхождате трезво и разумно и да обмисляте малко повече действията си. Ентусиазъм със сигурност няма да ви липсва.

Козирог
През даденият период ще осъзнаете, че ви предстоят важни промени. Обърнете внимание на това, което се случва в първите дни на месец март – и във външния, и във вътрешния ви свят, защото то може да ви тласне към радикални решения и някаква област от живота ви – кариерата, семейството или дори смяна на житейската посока. Загубата на онова, което сте смятали за сигурно, може да ви притеснява, но по-добре се примирете – пътека назад няма. Темите за любовта и взаимоотношенията ще излязат на преден план. Може да усетите повишено желание да споделяте с любимия, да прекарвате повече време заедно, а ако не сте обвързани, има шанс за нова връзка.

Водолей
Първите дни от дадения период не са подходящи за активни действия. Довършете онова, което сте започнали, и планирайте бъдещите си начинания. От понеделник нататък навлизате в доста силен период, през който може да погледнете напред и да започнете да осъществявате всичко онова, което се замисляли през изминалите дни и седмици. 4 март е специален ден за вас – може да отделите малко време да помечтаете, а после да дефинирате ясно какво искате да постигнете през годината. Колкото по-целенасочени сте, толкова по-голям шанс имате да не се отклоните от пътя, когато срещнете препятствие. Правете неща, които никога не сте правили, но винаги сте искали – съветва Алена в хороскопа си.

Риби
Даденият период ще бъде много важен за вас, защото ще бъде прелюдия към по-значимите промени (при някои дори съдбовни), които ви очакват през март. Тъй като този месец за вас ще бъде свързан с приключване, равносметка и освобождаване от старото, не е изключено и нещо да си отиде от живота ви – например най-накрая да напуснете работа, която не харесвате, да се измъкнете от вредно влияние или да преодолеете задръжките, които ви пречат да се занимавате с нещата, които харесвате. Ако все още сте в плен на стара любов, не е изключено през тази седмица миналото да се върне, но вие да осмислите ситуацията и да приключите историята окончателно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *