По-добре да си нямате вземане-даване с тях! 3-те зодии, които разбираме какви са… но твърде късно


Някои хора успяват добре да се прикриват. Дълго време. Изобщо можеш да не разбереш с какъв човек живееш, докато един ден той не покаже колко струва. Ето кои са зодиите, за които можеш да съжалвяваш, че си допуснал в живота си.
Телец
Телците са милички – да, но само на пръв поглед. Те много лесно се привързвати много лесно могат да те накарат ти да се привържеш към тях. Магията, с която те омайват, е доброто им поведение, страхотните обещания за бъдещето и след това… нищо. Телците дават сериозни заявки за семейство, деца, докато един ден просто не решат, че са изплашени, че не искат да са са точно с ТОЗИ човек до края на живота си. И си тръгват. Без обяснения, без гузна съвест и без да оставят нищо след себе си.
Стрелец
Това е зодията, която може да нарани много силно, а си мислим, че познаваме добре хората от зодия Стрелец. Те странят от всякакви обещания и планове за бъдещето. Това никак не е случайно, защото нямат намерение да се обвързват за дълъг период от време. Успяват много умело да избягват сериозните теми и да те карат да си мислиш, че все пак всичко е наред. Стрелците могат да си тръгнат, точно когато мислиш, че всичко върви като по вода и така да ти разбият сърцето, че дълго време да помниш какво е да обичаш Стрелец.
Скорпион
Отровна зодия, която няма да се замисли дали да не отрови и живота ти. Много трябва да внимавате със Скорпионите, защото очите им шарят навсякъде. Никога не са доволни от това, което имат до себе си и винаги гледат чуждото. Свикнали са да имат много партньори и не си представят живота само с един. Те влизат бързо в живота ви, обещават ви всичко и си тръгват толкова бързо, колкото са се и появили… с тази разлика, че вече сте влюбени в тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *