Сензационен мехлем на руски лечител премахва белези за два месеца, а видимите резултати идват още след седмица! (Рецепта)

Днес ви представяме една рецепта за физическо отстраняване на белезите и стриите, която ще ви освободи от неприятното усещане. Рецептата е на руския лечител Юрий Батулин.

 

Юрий Батулин е известен автор на собствена система за самолечение, психолог, натуропат и биоенерготерапевт. Той е написал и популярната не само в Русия, но и по целия свят „Енциклопедия за самоизцеление“.

Мехлем за премахване на белези на руския лечител Юрий Батулин


Необходими съставки за рецептата на Юрий Батулин, която премахва белезите

– семки от пъпеш
– сухи яйчени черупки
– зехтин или бадемово масло

Подготовка:

Предварително изсушените и белени семки от пъпеш се смилат в кафемелачка и се смесват с натрошените черупки от яйца в съотношение 1:1. За удобство може да бъдат първоначално заредени в блендера, и след това да се смелят на прах заедно.
След това към сместа трябва да се добави толкова бадемово масло или зехтин, така че да се получи гъста паста, която да може да се размазва.

Получената смес трябва да се прилага директно върху засегнатото място два пъти дневно. Ако има нужда, може да се направи и лека превръзка отгоре. Процедурата трябва да се извършва поне един цял месец, но резултатът ще е видим още след две седмици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *