Израства дори там, където я е нямало с години! Сензационно средство за сгъстяване на косата: забъркваш само 3 неща и готово!


Честата употреба на грим и стайлинг се отразява неблагоприятно на  състоянието на косата и миглите . Също така, след като години сме скубали веждите , е много трудно да ги върнем към пълния им блясък – а гъстите вежди от няколко години са модна тенденция.

средство за растеж на косата

Днес ще ви издадем евтина домашна рецепта , която не само ще придаде плътност на косата , но и ще събуди  спящите луковици на косъма  и служи като отличен серум за растеж .

Средство за бърз растеж на косата

СЪСТАВКИ:

 • 20 мл рициново масло (отговорно за растежа)
 • 15 мл масло от авокадо (отговорно за подхранването)
 • 5 мл кокосово масло (отговорно за омекотяване и блясък)

ПОДГОТОВКА:

Поставете кокосово масло върху капака на горещ чайник или тиган, за да го стопите. Смесете всички съставки в шишенце от 40 или 50 мл.
средство за растеж на косата


ПРИЛОЖЕНИЕ:

 1. Нанесете продукта на миглите преди лягане, използвайки ненужна четка от спирала – това е страхотно средство за укрепване на косъма. Ако искате да израстат миглите, нанесете средството по края им.
  средство за растеж на косата
 2. За да  отгледате гъсти вежди , нанесете средството върху кожата на веждите – така ще събудите латентните фоликули и космите ще израстат гъсти и лъскави.
  средство за растеж на косата
 3. Нанесете сместа върху косата за 20-30 минути преди миене. Тя ще бъде по-лъскава, еластична и послушна още след първото приложение.Нанесяйте продукта върху кожата на главата 1-2 пъти седмично и дръжте в продължение на 40 минути, како увиете главата с кърпа. Така косата ви ще расте по-добре .
  средство за растеж на косата
 4. Дори мъжете могат да използват това  средство за кожата на главата , за да се спрат загубата на коса. Или да приложат маслото на брадата си, така че тя израсте гъста и да изглежда благородно.
  средство за растеж на косата

 

Това чудесно средство е многофункционално и е просто незаменимо. Съхранявайте го на тъмно и хладно място. След няколко приложения ще се убедите в неговата ефективност и ще го правите непрекъснато!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *