ПОГЛЕДНИ ВНИМАТЕЛНО ДЛАНТА СИ: ТРИЪГЪЛНИК, РОМБ ИЛИ ЗВЕЗДА ВИЖДАШ – В ТЯХ Е СКРИТА ЗАГАДКАТА НА СЪДБАТА ТИ!


От древни времена, хората са се опитвали да се предскажат съдбата си по дланта и линиите върху нея. В нашите ръце са закодирани различни форми, които имат определен смисъл. Освен триъгълници, звезди и ромбове има и други форми като тризъбец, полумесец, риба и кръст

Погледнете внимателно дланта си. Какво виждате?

Съдбата върху дланта:

Триъгълник
Имате на дланта си триъгълник? Това значи, че може би притежавате мега-талант! Триъгълникът във всякакъв размер показва специален талант. И колкото по-голям е той, толкова повече ще имате шанс да се превърнете в много уважаван член на обществото.

Звезда


Ако дланта ви краси формата на звезда, която се състои от пресечни фини линии, вие сте собственик на мощни и специфични способности. Местоположението на звездата в горната част на линията на живота под показалеца казва за вас като човек, че притежавате голяма интелигентност, посветен сте на науката, философия или религия.
Линията на съдбата върху дланта образува една от страните на ромб – това говори за неудържим авантюристичен дух и желание да узнаете неизвестното. Такива хора се отличават с невероятна смелост и дори безразсъдство. Виждате ли ромб? Тогава сте учен, който обича да поема рискове. Но всички знаем, че рискът – това е една благородна кауза!
Риба
Тази форма е много подобна на ромба. Разликата е в триъгълника под ромба, който прилича на опашка на риба. Човек, който открие подобен символ, е много религиозен.
Полумесец
Ако имате върху дланта си 2 линии, които формират в пресечната точка сърп или полумесец, вие буквално можете да предсказвате бъдещето! Интуицията ви е толкова силна, че близките постоянно се обръщат към вас за съвет. Разпознавате ли себе си в казаното?
Тризъбец
Линията на живота върху дланта е разделена на три части, образуващи тризъбец: вие буквално притежавате божествена защита и нищо не може да ви навреди.
Кръст
Този символ показва, че притежателят му е духовно лице, но не е склонен да изследва границите на човешкия дух. Това е по-скоро човек, който има специфично духовно познание.

Сега, да разреши загадката на съдбата си , вие може да предскаже съдбата на своите приятели. Човек трябва само да се вгледате внимателно и да отворите всички тайни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *