ИЗСМУКВА ВСИЧКО ВРЕДНО ОТ ОРГАНИЗМА ПРЕЗ КРАКАТА! НАПРАВЕТЕ ТОВА У ДОМА И ЩЕ СЕ РОДИТЕ!


Направете домашна детоксикация с тази чудесна баня за крака.

Домашна детоксикация може да се прави не само чрез прием на сокове и храни. Руската лечителка Марва Оганян има 45-годишен опит в лечението на болестите по естествен начин и чрез естествени средства

Предлагаме ви един по-интересен начин, чрез който лесно и бързо ще успеете да изкарате всички токсини от тялото, посредством приятна баня на краката.

Тази домашна детоксикация чрез баня на краката не само премахва мускулното напрежение и подуване, но също така е чудесен начин за подобряване тонуса на цялото тяло!

Чрез кожата на краката може да очистите организма от токсините у дома. Най-лесният метод съществува, и при това е изненадващо ефективен. Правете тази процедура два пъти седмично и ще се отървете от пикове в кръвното налягане, ще подобрите състоянието на кожата и много по-лесно ще заспивате вечер.

Как да си направите домашна детоксикация чрез накисване на краката?
Ето какво ще ви е необходимо:
гореща вода
половин чаша морска сол
30 капки етерично масло от лимон
зехтин

Сложете краката в леген с топла вода и етеричното масло от лимон. Дръжте краката в продължение на 10 минути.


След това натъркайте краката с морска сол. Масажирайте ги с продължение на 10-15 минути.
Подгответе предварително една затоплена хавлиена кърпа, в която да увиете краката след масажа с морската сол. Като минат минутките, изплакнете хубаво първо с топла вода, а накрая със студена.

След като изплакнете намажете краката със зехтин.
Марва Оганян споделя в една от своите книги, че тази домашна детоксикация винаги помага, когато се усетят първите признаци на грип, настинка или обща отпадналост. Ако направите тази процедура вечерта, на сутринта ще се събудите здрави и коварната настинка ще ви се размине. Тази проста детоксикация на тялото се оказа много ефективно средство.

На стъпалата се намират активните точки, които отговарят за координираната работата на отделителната система на организма. През порите на краката излизат всички токсини, които обикновено се задържат там. Изключително полезна е тази манипулация и за кожата краката – чудесно се справя с напуканите пети и по-грубите участъци.

Ако имате асистент, който да ви помага, може да смесите всички съставки за банята, и да накиснете краката си, така както е показано на снимката. За целта не бива да слагате зехтина във водата, а само морската сол и етеричното лимоново масло. Може да започнете с малко количество вода, и постепенно да доливате топла вода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *