Когато обръщаха колата, от нея чуха глас на жена: „Помогнете ми!“, а вътре живо беше само бебето! Възможно ли е да е ангел


Това било нещастен случай, който завършва във всички вестници в страната. Въпреки това, трябва да мине една година, полицейските служители, които този ден спасили живота на едно малко момиченце, публично да признаят, че са имали „помощ от горе“. Освен това, на видеото от спасяването, което можете да видите по-долу, се чува глас, за който мнозина смятат, че наистина идва от ангел …

Денят, когато е заедно с още трима свои колеги,извадили останките на един автомобил паднал от мост в река, а полицаят Тайлър Бедоес няма да забрави, докато е жив. На полицаите и пожарникарите, които пристигнали на мястото на инцидента били необходими 14 часа, за да измъкнат детето от колата

 

В колата, на своето столче, все още дишало двегодишно момиченце. В този момент полицаите били убедени, че в колата не е имало други оцелели, защото както казват и както се чува от записа, чули глас на възрастна жена, която ги зове за помощ.
Във видеото, което обиколи света се чува звук, където който казва „Помогнете ми, Помогнете ми!“.


Въпреки това, в колата, единственият оцелял било малкото момиченце, а освен нея и майката, която вече от часове била мъртва.

– Това ни окуражи, бяхме уверени, че вътре има и възрастна жена, която е още жива, но когато го отворихме колата осъзнахме, че майката на момичето от часове е мъртва – казва Тайлър.

На полицаите им били необходими месеци публично да признаят, че този студен ден през май 2015 г., им помогнал Бог и че на мястото е налице някаква непреодолима сила, ангел.

– Аз не съм единственият, който чу този глас, чуха го и моите колеги, които бяха на терена с мен, казва полицаят, който добавя, че това събитие го е променило завинаги.

– Чудесно е, че малкото момиченце оцеля в такава катастрофа.

Той се обърнал към Бога и написал книга за своя опит, който носи заглавието „Доказателство за съществуването на ангелите“. Също тако установил контакт с бащата на момичето, малката Лили, която била спасена, а сега са семейни приятели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *