Кацнал Веско Хляба в Париж, взел такси и казал


Кацнал Веско Хляба в Париж, взел такси и казал: – Откарайте ме в най-скъпия локал, с най-хубавите момичета. Пристигнал там и още от вратата викнал: – Търся Мишел, имате ли Мишел тука, много е спешно, трябва да я видя веднага! – Мосю! Да, имаме Мишел, тя е най-скъпо платеното ни момиче и обикновено е свободна, моля, изчакайте я.

 

Чакал той и ето – по стълбите надолу бавно и с достойнство слиза Мишел – ослепително красива и сексапилна. – Господине, търсили сте ме, аз съм на Вашите услуги, но трябва да Ви предупредя, тарифата ми е много висока, аз взимам 1000 Евро за половин час. – Няма значение, много ми е спешно, имам парите, да се качваме веднага! На другия ден се повтаря пак същото, влетява той в локала и пак спешно търси Мишел. Слиза Мишел, отново ослепителна и секси, и му казва:


 

– Господине, радвам се, че сте така настоятелен, но трябва да Ви предупредя – тарифата ми е същата и не приемам чекове или кредитни карти. – Няма значение, много е спешно, имам парите, да се качваме веднага! На третия ден той пак влетява като на пожар в локала и отдалече вика: – Къде е Мишел, трябва веднага да я видя! Слиза Мишел в цялото си великолепие, още по-съблазнителна от преди и му казва: – Господине, Вие ме учудвате, никой от клиентите ми не е идвал три дни подред като Вас и трябва да Ви предупредя – не давам отстъпки за количества, тарифата ми е пак същата. – Няма значение, имам парите, да се качваме веднага! Качват се те и той за трети пореден ден получава неописуем секс.

 

Този път обаче Мишел не може да устои на любопитството си и му казва: – Господине, моята класа не ми позволява да питам клиентите си такива неща, но никой досега не е идвал три дни подред. Кой сте Вие? От къде сте? – От България. От Трявна. – Трявна! Колко се радвам, аз имам сестра, омъжена там, може и да сте чували за нея! – Да, знам, градът е малък, познавам сестра Ви, тя ми даде 3000 Евро да Ви ги предам…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *