Млада майка захвърли бебето си в мравуняк, за да не се раздели с гаджето


Млада майка захвърли бебето си в мравуняк, за да не се раздели с гаджето си. 21-годишната Синди от американския щат Тексас твърди, че е разбрала за бременността си твърде късно, а не е искала да прави неприятна изненада на бащата на детето, съобщава The Sun, цитиран от Блиц.

Новороденото й момиченце било открито в храстите на улица в Хюстън рано сутринта на 10 август. Плачът на захвърленото бебе бил чут от мъж, живеещ наблизо. Той споделя, че бебето било покрито с мравки, а пълната му връв не била отрязана, а откъсната.   Полицията се задействала и бързо открила майката на момиченцето. 21-годишната Синди на свой ред признала вината си. Пред униформените тя обяснила, че буквално до последния момент не знаела, че е бременна.


Приятелят й също не забелязал промените, които са настъпили в тялото й. Младата жена решила да не го притеснява, че ще става родител и се отървала от бебето. В момента захвърленото й бебе е в болница, където лекарите се борят за живота му. Малката е с бактериална инфекция и сърдечни проблеми.

Майката на Синди е изявила желание да се грижи за новороденото. Тя също твърди, че изобщо не е подозирала, че дъщеря й е бременна.

Ако бъде призната за виновна, Синди може да се озове в затвора за около 20 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *