Щерката на Андрей Слабаков и Ернестина Шинова се оказа топ красавица, но издаде големи пикантерии за семейството си (СНИМКИ/ВИДЕО)

В „Говори с Ива” Ива Софиянска-Божкова се срещна с Йоанна Слабакова. Тя е дъщеря на Андрей Слабаков и Ернестина Шинова. Йоанна учи медицина и с усмивка казва, че е лоша комбинация от двамата. Признава, че има „грандиозна” сценична треска и затова не е за сцената.

„Дразни ме, когато смятат, че съм стигнала до там, където съм, благодарение на нашите. Има го този комплекс да се мъчиш да се доказваш и да си амбициозен, защото майка ти и баща ти са някой”, казва Йоанна.

„Моментът на честност между мен и родителите ми е важен. Не съм ги лъгала за абсолютно нищо. Имаме приятелски отношения, не са строги”, казва още Йоанна.


„Майка ми и баща ми са олицетворение на всичко, което може да искаш в една връзка и всичко, което не искаш. Хем се обичат безумно много, хем са страшно несъвместими. Реално и да се карат, и да имат проблеми – пак, каквото и да се случва, те никога няма да се разделят. Хубаво е да ги гледам”, разказва Йоанна Слабакова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *