Митко Пайнера винаги запазва мълчание, но този път му кипна! Шефът на фолка направи разтърсващи разкрития за най-известните фолкпевици! Най-зле е


Митко Пайнера не си поплюва щом някой посегне на фирмата и името му!

Митко Пайнера, както е по-известен инж. Митко Димитров, даде интервю по случай рождения ден на музикалната си компания. В него той говори открито за доста неща, особено за отношенията си с някои от бившите и настоящи чалга звезди на фирмата.

Митко Пайнера оплю всичките си бивши певици, само без Камелия –  а защо ли?!

След многобройните нападки на Андреа към него, Митко Пайнера реши да не си мълчи повече. И даде, макар и кратък, отговор на всичко, изречено от половинката на Кубрат Пулев.


„Андреа е абсурдна. За мен това е едно болно въображение. Нейните обвинения и упреци са толкова неоснователни, а и нямат никаква логика. Претенциите й са, че съм бил окупирал пазара и съм блокирал нейните участия отвсякъде, което е повече от нелепо. Да не говорим, че изобщо не съм се и интересувал от нейното развитие“, заяви собственикът на Пайнер.

Колкото до Десислава и Рени, той е категоричен, че първата е пробвала без него на много места, дори и сама със своя телевизия. Но просто не й се е получило и отново се е върнала при него. А за втората – Рени, никой не й е предлагал, нито искат да се връща.

Противно на очакванията, че ще плюе по всичките си бивши певици, Митко Пайнера похвали една от тях и това е Камелия. „Тя има едно предимство пред много други изпълнители – умее да си прави участията, да е атрактивна през цялото време.

Много други не го правят, разчитат само на рекламата, която фирмата прави. Мислят, че тя е достатъчна за участия, а не е“, категоричен е инж. Митко Димитров.

Източник: bradva.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *