Безкрайно точен хороскоп за октомври, 3 зодии ги чакат огромни проблеми след 10-ти! –

 

Астролозите ни представят точна прогноза за октомври: важни небесни комбинации, астрологични тенденции от втория есенен месец и основни препоръки за всеки знак от Зодиака.

Вторият есенен месец ни обещава непрекъснат цикъл от събития. Октомври се отличава ясно с няколко периода – всеки със собствена стойност. Първите 9 дни ще протекат под благоприятното местоположение на Меркурий и Слънцето в знака на Везни – ще бъде почитана упоритата работа, спокойствието и самодисциплина. Вторият период (10-30 октомври) ще пренесе влиянието на Меркурий в Скорпион. Ще бъде страхотно време за творчество, любов и прозрения, дължащи се на проблясъци на интуицията и игри на подсъзнанието. Напрежението, илюзиите и хаосът този месец ще бъдат добавени от Венера, която ще бъде в ретроградация си период от 5 до 30 октомври. И основният инструмент, който ще ви помогне да намерите правилния път в живота, ще бъде мъдростта и съветите на астролозите.

Овен

През октомври много Овни ще имат възможност да се обучават в бизнес сферата. Срокове, непрекъснати срещи и планирани ще бележат месеца за тази зодия, но представителите й лесно ще се справят с всичко. Добре да се погрижите за здравето си и да отидете на лекар, дори и за профилактичен преглед. На личния фронт на Овена има пълно спокойствие. На 11 октомври се очаква положително влияние от Марс и Венера. Може да се състои важна среща, която ще изиграе огромна роля в живота ви.. Останалата част от месеца обещава да бъде много продуктивна. Трябва да сте по-внимателни с пароли, преводи, пари и документи през октомври. Може да имате незначителни, но трудни загуби в личния си живот.

Телец

Октомври е малко вероятно да се стори лесен на Телците. Ретроградната Венера ще ги накара да изпитват известно объркване и ще се дразнят на дреболии. Тези чувства обаче могат да бъдат преодолени с повече творческа и интелектуална работа. Венера в Скорпион също обещава доста драматични преживявания, свързани с появата на един важен човек в живота ви – добре дошъл, но всъщност нежелан. Влиянието на Скорпиона ще ви накара да се изкушавате по-лесно, възможно е прелюбодеяние. Всяко запознанство от романтичен характер е опасно през този месец за представителите на зодията. Изкушенията ще са огромни, а рисковете от измама – много високи. Внимавайте със залозите.


Близнаци

В началото на месеца Близнаците ще имат късмет и ще намерят начин да изразят мислите си правилно. Всички преговори ще бъдат успешни. До 9 октомври, когато Меркурий е във Везни, е добре близнаците да търсят съмишленици, другари и партньори. Астрологическите тенденции ще се променят драстично от 10-и и така чак до края на месеца. Трябва да работите много упорито, за да избегнете колапса. Второто и третото десетдневие са перфектни за ремонт или закупуването на ново жилище. В материално отношение всичко при вас ще е спокойно. В същото време ще погледнете назад към неизпълнените мечти и желания. В началото ще дойде надежда, а после отново ще се борите да сбъднете мечтите си. Астролозите препоръчват да си направите ясен план на действие и да го следвате. Така вероятността да постигнете желаното, е огромна.

Рак

Представители на рака в началото на месеца ще бъдат под влиянието на една положителна вълна. Външните влияния и астрологическите тенденции ще донесат много щастливи събития в живота им. Раците ясно ще усетят кои хора ги обичат. Ще получат от тях много подаръци, внимание и грижи. Новите романтични запознанства, може Втората половина на месеца е неблагоприятна за градене на кариера. Не очаквайте и в семеен план всичко да е цветя и рози. В средата на месеца очаквайте размирици и финансови загуби.

Лъв

Ярко, но отслабено Слънце ще освети живота на Лъвовете през октомври. Те ще бъдат пълни с инициативност, решителност и готовност за новите обрати на съдбата. Астролозите съобщават, че тези завои ще бъдат като цяло благоприятни, но все пак ще са далеч от зоната на комфорт. Периодът от 23 до 31 октомври може да се смята за отличен за нови запознанства, социален живот и реализацията на смели фантазии. По това време Слънцето ще изгрее от съзвездието Скорпион – знакът за сексуална енергия. В същия период Лъвовете ще имат завидни успехи в материалния живот. Струва си да се подготвите за големи постъпления. Ако обаче прекарате третото десетилетие на месеца на дивана в гледане на филми, не очаквайте късметът да ви се усмихне.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *