Хороскопът на Алена за първата седмица на октомври: Съдбовни промени очакват някои зодии следващите дни! Успехи през седмицата за…

Ще се подобрят доста неща около вас – за едни в професионален, за други в личен план. Всичко това ще се отрази добре на мислите, желанията и динамиката ви на живот. Ще има какво да ви радва и носи хубаво настроение.

Ще се подобрят доста неща около вас – за едни в професионален, за други в личен план. Всичко това ще се отрази добре на мислите, желанията и динамиката ви на живот. Ще има какво да ви радва и носи хубаво настроение.

Овен

Ще влагате безусловно енергията си от край до край, във всичко което е важно за вас – семейство, работа, пари, пътувания. Творческите ви виждания ще намерят проявления в заниманията ви и ще ви носят духовна наслада. Това ще ви помогне с по‐малко усилия да внесете промени в условията на работа и живот.

Неуморни сте и ще се стараете да покажете повече от интелектуалния си потенциал и възможности, което ще дава много добри резултати. Имате планове и цели, заради които ще се развивате в различни посоки. Спазвайки докрай поетите ангажименти, ще се радвате на коректност от страна на партньорите. При спортуващите са възможни проблеми в костната система и ставите – предупреждава в хороскопа си Алена.

Телец

Покрай много преживявания и впечатления от последните дни ще мислите и анализирате случващото се около вас и ще търсите отговорите на куп въпроси. Ако се смирите духовно и се отнесете с повече вяра във всичко, което е добро и в полза на повече хора, ще отбележите напредък в живота си. Не търсете причини за недоволство в себе си. Вдигнете поглед напред и се възползвайте от новите възможности. Важно е да контролирате егото си и да избягвате бурните обяснения и скандалите.

Близнаци
Ще продължите със заниманията, започнати от предишните дни. Верни на себе си и уверени във възможностите си, ще заложите на творчески виждания и нестандартни решения при много от въпросите, които ви вълнуват. През следващите дни ще създавате условия за реализация на идеите си, привличайки към тях и други хора. Оригиналността и смелите ви решения и действия ще направят живота ви пълноценен и интересен. Много хора се нуждаят от вас и ще бъдат доволни да бъдат в обкръжението ви, защото във ваше лице виждат някой, които намира изход за всичко.

Рак
На себе си и на всички покрай вас демонстрирайте, че вярата ви в доброто е силна, и ще откриете нови перспективи. В същото време не се преуморявайте и се въздържайте от активни натоварвания, защото психиката, ставите, нервите и настроението ви ще са чувствителни на всяка промяна. Насочете енергията си за градивни цели, като подчините обстоятелствата на каузата си. Чакат ви печалби, но спечеленото харчете с мисъл – съветва Алена .

Лъв
Ще трупате опит и ще оптимизирате бюджета си, възползвайки се от всяка появила се около вас възможност. Без да разчитате на случайността, сами ще търсите пътища за реализации, отчитайки растящите си нужди и поривите за изява. Старателно ще изпипвате детайлите в работата си, справяйки се с възможните затруднения и промяна на обстоятелствата. Използвайте силата си за конструктивни и печеливши занимания и взимане на решения. Работете не само за себе си, но и за всички, които ви заобикалят.


Дева
Ще се засилят контактите ви покрай проектите и работата, от които се интересувате. Следвайки програмата си, в началото на идната седмица ще постигнете видим напредък в делата си. Това ще ви накара да разширите екипа си с професионалисти, на които може да се разчита сега и в бъдеще. Използвайки истината като отправна точка във всяко свое начинание, ще работите и живеете по-спокойно, без натоварващи ви емоции.

Везни
Успешно ще се справяте с казуси от професионален и друг характер, показвайки силата на ума и красноречието си. Препоръчително е да запазите спокойствие в случаите, когато ще имате основание за обратното, за да не провалите постигнати вече позиции. Сътрудничеството ви с хора, с които имате сходни интереси и мислене, ще се задълбочи. Не отхвърляйте съветите им и не търсете начини да показвате превъзходството си.

Скорпион
Все по-малко време ще ви остава за отдих, ще се захванете с голям проект. Добре е да сте сдържани и да не давате гласност на мислите, намеренията, емоциите и най-вече на агресията си, защото са възможни и такива проявления. Ще имате причини да се чувствате доволни, стига да следвате програмата си и да изиграете добре козовете си, без да наранявате никого.

Стрелец
Ще се подобрят доста неща около вас – за едни в професионален, за други в личен план. Всичко това ще се отрази добре на мислите, желанията и динамиката ви на живот. Ще има какво да ви радва и носи хубаво настроение. За съжаление е възможно при някои от вас добрите развития да са съпроводени с повишено напрежение. Съумейте да овладеете положението и да стабилизирате постигнатото, за да не последват провали. Използвайте ума си за добри цели и с конкретни действия работете за реализацията им. Пазете се от измами.

Козирог
Ще се поздравите с финансови и други успехи. Те няма да дойдат наготово и затова ще са много сладки. Но не всичко ще е според очакванията ви. Възможни са разочарования по линия на партньорските взаимоотношения или в общуването ви с други хора. За тях потърсете вина и в себе си, защото има какво да направите, та да останат връзките ви стабилни. Като начало не се нагърбвайте сами с всичко. Разпределете товара, който в повечето случаи е общ, но от криворазбрано чувство го носите сами. Щадете здравето и нервите си – съветва Алена.

Водолей
Поне в началото на идната седмица избягвайте да се натоварвате физически и емоционално. Тогава енергиите са сгъстени и се отразяват по особен начин на мисленето ви и всичко, което предприемате. Определяйки ясни цели и вниквайки в същината на работата си, ще търсите градивни решения, които да следвате през тези дни. Но нещата около вас съвсем не са тревожни и трудни, напротив. Много скоро ще усетите попътния вятър в платната си.

Риби
Покажете на любимия човек колко го цените и колко вярвате във връзката ви, не пречете на проявленията на любовта. Всичко започнато през тези дни обещава да е с позитивно влияние и добър край не само за вас, но и за останалите участници в съвместните ви дела. С търпение и подкрепа от компетентни хора ще проедолявате затрудненията си, стига да сте сговорчиви и да не изтъквате изключителността си. Ще се наложи да проявите внимателност във връзката си с околните, като потиснете емоциите и желанието си да определяте поведението им. Ако се справите, ще ви бъде полезно и занапред. Не се поддавайте на изкушения, които биха могли да донесат проблеми – съветва Алена в седмичния си хороскоп.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *