4-те зодии, които ще се влюбят лудо през ДЕКЕМВРИ –


Любовта е на една крачка разстояние от тези 4 зодии. Време ви е да разберете какво е да обичате и да бъдете обичани в замяна. Стига толкова сълзи и самотни дни. Време ви е за любов. Това са 4-те зодии, които ще се влюбят лудо през месец ДЕКЕМВРИ.

Телец

Свикнали сте да сте сами, макар и това да е толкова трудно. Разбирате, че в живота не винаги получаваме това, което така желаем. Но нещо у вас не ви дава мира и не искате да повярвате, че точно вие ще стоите настрани и ще гледате как другите обичат. Имате толкова много любов за раздаване и не разбирате как така няма на кого да я дадете. Самотните дни за вас ще приключат още в средата на месеца. Тогава ще срещнете нов човек, който ще влезе в живота ви като ураган. Категорично и без да отстъпва и крачка назад. Ще разберете какво е влюбване от пръв поглед и в края на месеца нощите ще са по-топли, когато има до кого да се сгушите и да заспивате.

Рак

Връзките, които сте  имали досега са оставили сериозни белези у вас. Имате чувството, че на света няма човек, който да не ви разочарова. Уморените сте и имате нужда от спокойствие, искрена обич и внимание. Още първите дни на ноември ще погледнете на човек в обкръжението ви с други очи. Ще усетите леко привличане и ще се чудите как не сте го виждали досега – този човек е перфектен за вас. Ще трябва малко да се потрудите за вниманието и сърцето на този човек, но всички усилия ще си заслужават накрая. Бъдете такива, каквито сте и не играйте игрички. Започнете на чисто, за да имате една хубава и пълноценна връзка.


Стрелец

Случайно запознанство в средата на месеца ще се превърне в тръпка за вас. От кога чакате някой да се появи в живота ви и да ви разтърси. Имате нужда от страст, силна емоция и мисъл, с която да се будите сутрин. Имате нужда от толкова много обич, а тя така и не идва. Не се тревожете, любовта е на една ръка разстояние от вас. Човекът, който ще влезе шумно в живота ви е непознат за вас. Ще се запознаете на събитие, вероятно рожден ден, което ще е само началото на едни прекрасни взаимоотнощения. Бъдете спокойни, всичко ще си дойде по местата.

Водолей

Миналото понякога може да ни изненада, когато се завърне с гръм и трясък в настоящето и се превърне в бъдещето ни. Човек, с когото не сте имали нищо общо от години насам, ще се завърне с пълна сила в живота ви и ще обсеби мислите ви напълно. Не се плашете. Този път ще е различно, защото човек израства и разбира какви са грешките му. Ще се радвате на романтични разходки, приятни вечери и дълги нощи. Ще получите точно това, от което имате такава нужда. Това може да се окаже наистина сериозна връзка, за това просто бъдете себе си и оставете нещата да се случат. Писано ви е…

actualno.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *