Какво виждаш на снимката – крокодил, планина и река или хора в лодка!? Този тест ще покаже какъв човек си


Може да ви звучи невероятно, но е факт – един малък тест може да разгадае из основи Вашата същност. Всички виждаме света по различен начин и често имаме различна гледна точка за едно и също нещо. Погледнете картинката и ни споделете какво виждате в първата секунда – крокодил, планина и река или хора в лодка!? Всеки един отговор разкрива част от същността ви:

Ако виждаш крокодил:


Ти си човек с голямо въображение. Гледаш на живота по коренно различен начин и поради това често оставаш неразбран. По душа си скромен и разбран човек. В любовта вероятно изпитвате трудности, тъй като гледате на нея най-вече от романтичната й страна, а не от практичната. Един от недостатъците ви е, че често се доверявате на хората, без да са го заслужили.

Ако виждаш планина и река:

Понякога сте дребнави и е хубаво да опитате да се избавите от този недостатък, ако не искате приятелите да ви напуснат. Не обичате промените и изненадите, които ви поставя живота. Живеете по график и не обичате спонтанните пътувания или ангажименти. Поради това сте самотни в любовта или сте я открили твърде късно в живота си…

Ако виждаш хора в лодка:

Вие сте практични и уравновесени хора, които имат перфектна самооценка за себе си и случващото се около тях. Не сте романтик и обичате нещата да се случват бързо, точно и ясно. Решителни сте и търсите човек, който да бъде като вас – прям, директен и да решава всичко с един замах. Не се давате лесно в любовта и трудно се впускате в нова връзка, но, когато го направите – то е за дълго или за цял живот!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *