Хранителен специалист съветва: След това НЯМА как да имате мазнини и да ви расте корема –

Лекарят Хенри Ченот е известен по целия сват и прилага доста интересни методи за отслабване, които са далеч от диетиката. В тази област той практически е бог и създадената от него биотология намират все повече и повече последователи. Той притежава една от най- големите и известни клиники в Мерано!

Хенри Ченот

Хенри Ченот

Уелнес центърът Chenot е посещаван от всички членове на семейството на Fendi, принцесата на Монако, емира на Катар, Лучано Павароти и впечатляващата част на руския бизнес елит. Сред клиентите му е дори Силвио Берлускони, съпругата на бившия кмет на Москва Юрий Лужков и куп още световно известни личности.

Уелнес центърът Chenot

Каква е същността на френската техника? На първо място, неговата основна цел не е да загубите тегло, а да се отървете от токсините и отровите в тялото ви. Методът на Хенри Ченот в медицинския център на Палас Мерано в Италия включва няколко основни компонента: индивидуална диета, билкови напитки, пречистване от токсини и дренажни процедури.

Хенри Ченот

Методологията на култовият лекар може да се нарече симбиоза между Европа и Китай, защото представя най-напредналите европейски постижения в тази област на живота и древните учения на китайската медицина за енергийните канали в човешкото тяло.


Енергийната диета, разработена от Хенри Шенот, принадлежи към категорията на здравословното хранене и се основава на принципите на работата на човешкото тяло. Тя се основава на спазването на правилния баланс на протеини, мазнини и въглехидрати, както и отхвърлянето на висококалорични храни, което води до бърза загуба на тегло.

Разбира се, не всеки може да си позволи да посети клиниката на известен специалист по хранене, защото цената на седмичния престой е около 3 000 евро. Въпреки това, техниките му могат да бъдат приложени и у дома, в допълнение, много от неговите съвети относно здравето и корекцията на теглото – лесно са осъществими.

 

Енергийната диета на Хенри Ченот: основни правила

Плодовете трябва да се консумират преди главното хранене, а не след него. Факт е, че те се абсорбират бързо, давайки енергия на тялото, но ако плодовете се подредят след основната храна, те започват да се скитат из тялото и да добавят токсини.

Ето защо идеалното време за тях е закуска. И трябва да изберете продукти с нисък гликемичен индекс. Заобикаляме гроздето, пъпеша, смокините, черешите, бананите. Ползите ще ви донесат ябълки, круши, сливи, портокали, кайсии, киви, ягоди, грейпфрути и манго.
какви плодове да ям

Сладкарски изделия е по-добре да не се консумират, захарта намалете до минимум, солта е заменима с подправки, които са известни за подобряване на метаболизма.

Кафето не е най-добрият вариант за старт за деня. Най-доброто горещо питие е зеления чай.

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *