Деца, които са се завърнали от ония свят знаят най-добре какво ни чака след смъртта! Чуйте изумителните им разкази

Според статистиката децата, които са попадали в състояния между живота и смъртта, имат най-ярки видения и много по-често от възрастните ясно ясно си ги спомнят.

Месец преди да почине от рак, 7-годишният Кори започнал да получава видения на прекрасен замък, който описвал като стъклен. С всеки ден виденията ставали все по-ярки. Ден преди смъртта си Кори разказал, че от замъка излязъл усмихнат чичко, който му съобщил, че го очакват и да не се притеснява.

Най-удивителният случай е с дванадесетгодишният Робин Клентън от Флеминг, САЩ. На 14 август 1984 г. той изчезнал безследно за четири години. След което изведнъж се появил на 14 август 1988 г. Преди изчезването му момчето за последен път е било видяно преди съблекалнята на училищния си клуб по хандбал.


В търсенето се включили ЦРУ и ФБР, но безрезултатно. При завръщането му Робин изобщо не бил променен физически. С изследването на феномена се заели учени.

“Бързах за тренировка, когато нещо се случи – обстановката около мен се промени, като че ли сградите се разтвориха във въздуха. Изчезнаха улиците и къщите, а на тяхно място изникна гъста гора с високи дървета“, разказало момчето.

Край него изведнъж се появило момиче – починалата му сестра Моника. “Прегърна ме и ми каза, че мястото ми не е там и веднага трябва да се връщам. Даде ми нещо за спомен – златната си гривна“, продължило с разказа момчето.

При завръщането си Робин наистина носел гривната, която майка му разпознала. Тя наистина някога принадлежала на дъщеря й, четем в списание “НЛО”.

 

Източник: bradva.bg

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *