Страхотна новина за цяла България! Току що обявиха: Минути преди най-големия празник се

Българският боксьор Тервел Пулев спечели юбилейния си 10-и мач на професионалния ринг. Българинът смаза от бой Лазло Пензеш, след като първо го прати в три нокдауна, а 40 секунди преди края на втория рунд го прати в брутален нокаут с ляв ъперкът, предава sportlive.bg.

РАЗВОЙ НА МАЧА

РУНД №1

Лазло Пензеш започна много по-активно срещата – докато Пулев търсеше дистанция, унгарецът влезе на няколко много добри атаки с прави удари. Точно минута и половина след началото на мача обаче Пулев направи фантастична атака и вкара две крошета, с които пратих съперника си в нокдаун. Той стана на 7-ата секунда.20 секунди преди последния гонг Пулев атакува два пъти с леви прави и категорично  спечели първия рунд.

 

РУНД №2


 

Унгарецът отново тръгна в ранни атаки, но се движеше далеч по-бавно от своя съперник. Пензеш постоянно навеждаше главата си и търсеше клинч. С ляв ъперкът Пулев прати съперника във втори нокдаун, точно минута след старта на втория рунд. Нов ъперкът на Тервел едва не прати съперника му отново на пода, а в следващата серия от ъперкъти Пензеш отново падна на колене – трети нокдаун. С брутален ляв ъперкът Пензеш се озова първо във въжетата, а след това и на пода – брутален нокаут и край на мача!

 

ПРЕДИ ДВУБОЯ

 

По-малкият от двамата Пулеви вече започна с мачовете, в които се изправя срещу по-добри противници. След като натрупа малко опит, 9-ият му мач беше срещу бившия претендент за титлата на WBA Валери Брудов. Пулев не успя да го нокаутира, но беше с класа над руснака испечели с единодушно съдийско решение.

 

Неговият съперник – Ласло Пензеш, е на 39 години и има 7 мача и 7 победи на профи-ринга, а 6 от тях са дошли след нокаут. Пулев обаче не е наясно със стила на своя съперник, тъй като не е намерил никакви записи на мачовете на по-възрастния си опонент.

 

Източник: petel.bg

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *