Харесай си пръстен, който те привлича и НАТИСНИ, за да видиш какъв човек си

Ако се спря на пръстен номер 1: Ти си кралица, която освен, че цени високо себе си, цени и околните хора около теб. Понякога твоята искреност даже засяга най-близките ти хора, защото обичаш да казваш истината в очите. А тя понякога боли. Но благодарение на неподправения си чар, всички бързо ти прощават. Хората край теб оценяват високо твоята прямост, съчетана със сила. Ако решиш, че си намерила подходящия за теб човек, ти му се доверяваш и отдаваш с цялото си сърце. Ако решиш, че някой не ти е симпатичен, ти ще му го покажеш. Към живота гледаш оптимистично и с вяра. Когато в любовта настъпят проблеми, ти умееш лесно да ги решаваш.

Ако ти допадна пръстен номер 2: За теб мечтите са на първо място. Те си женствена натура и обичаш да се раздаваш от сърце. Човекът, който е с теб се оказва голям късметлия. Ако обичаш да носиш рокли, те ти стоят идеално на женствената ти осанка. Продължавай да ги носиш, защото така подчертаваш своята естествена красота и женственост. Ако искаш да омаеш някой мъж, то това не е никак трудно – идва ти отвътре. Обичаш да флиртуваш, за теб в това няма нищо лошо. Около теб е пълно с положителна енергия и позитивизъм и хората обичат да общуват с теб.

Ако си хареса пръстен номер 3: Ти си магнит за всички, които искат да си комуникират с теб. Доста си дива, енергична и силна. Очите ти излъчват особен блясък и трудно някой може да ги забрави. Но когато трябва да допуснеш някого по-близо до себе си си особено внимателна. Само някои са щастливците, които могат да спечелят сърцето ти. Доверяваш се трудно и главно на най-близките си хора. Ако някой те предаде, трудно би му го простила. Живееш динамично и хората, които не те познават, искат да научат повече за теб. Понякога около теб произлизат интриги и леки кавги, но ти си дистанцирана и не им обръщаш никакво внимание.


Ако изборът ти е пръстен номер 4: Вътрешната красота е характерна за теб. Тя се проявява, когато общуваш с приятелите си, които никак не са малко. Хората обичат комуникацията с теб, защото ги зареждаш позитивно. Грешката ти е, когато решиш да поставяш другите преди себе си и така забрявяш за твоите лични нужди и желания. Добре е да се възползваш от шансовете, които ти предоставя животът, да хванеш гребена на вълната и да видиш от какво точно имаш нужда самата ти.

Ако ти е харесал пръстен номер 5: Ти живееш заради любовта. Влюбчива си по природа и обичаш всичко, което правиш – от работата си, любимия човек до теб, хобитата си и приятелите си. Обичаш да живееш сред уют и подреденост, което ти носи душевна удовлетвореност и хармония. Когато хората са около теб, те обичат да им се усмихваш, защото им оправяш лошото настроение за секунди. За теб животът е много ценен и искаш да си го изживееш пълноценно, наслаждавайки се на всеки един миг.

Ако се спряна пръстен номер 6: Ти си жена от класа. Твоите обноски винаги са изискани, имаш вкус за дрехите и за приятелите си. Гледаш към живота по специфичен начин, мислиш по-философски. Приятелите ти много обичат да се допитват до теб за ценни съвети. Ти им ги даваш с охота, винаги знаеш какво да кажеш. Погледът ти е зорък и проницателен, трудно нещо може да ти убегне. Хората могат да разчитат на теб, защото можеш да пазиш тайна. Когато срещу теб седят интелигентни и надеждни хора, ти ги уважаваш особено много. В любовта си моногамна – когато се влюбиш, то е за дълго, чувствата ти са трайни и дълбоки.

 

Източник: vsyakajena.com

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *