ВДИГНАХА ЗАВЕСАТА! ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА В СЕМЕЙСТВОТО НА СУЗАНИТА ПОКЪРТИ БЪЛГАРИЯ! ОБЯСНЯВА ВСИЧКО, МАЙКА Й

Щерката на Орхан Мурад – Сузанита, пуши без свян пред родителите си

Скандалите с невръстната Сузанита не секват – пише „Уикенд“. Шокиращо интервю с майката на 14-годишната чалга певица – Шенай, публикувано преди дни в столичен седмичник, разкриват причината за поведението на лолитката – коментира изданието. Очевидно Сузанита е поощрявана от родителката си да се държи разюздано, става ясно от думите на майката.

В интервюто мама Шенай разкрива, че 14-годишната й щерка без свян пуши, при това без да се притеснява. Тя пали цигар в дома им пред благослонните погледи на родителите си.
„Не пуши много, по няколко цигари на ден. Сега това й е интересно, но смятам, че тя ще се насити и сама ще ги спре, когато реши – Сузи има много силен характер“ – отсича майката.


Думите й са наистина смущаващи и са сериозен сигнал към служителите на социалните служби да проверят обстановката, в която расте ученичката. Едва ли това е най-нормалното поведение за един родител на малолетно момиче – да няма нищо против детето му да пуши цигара пред него.

Още по-скандално обаче звучи признанието на майката, че е поощрила дъщеря си да пробва наркотици. Съпругата на Орхан Мурад не уточнява кога е станало това, но явно е било наскоро.
„Исках сама да се убеди, че наркотиците са нещо лошо и ужасно и не бива да ги ползва. Тя взе дрога и се чувстваше ужасно- два дни повръщаше и й се виеше свят“ – твърди родителката.

 

 

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *