Ако срещнете ТОЗИ мъж, не го изпускайте за нищо на света!!!

Повярвайте ни, ако сте срещнали мъж, роден в периода между 19 февруари и 20 март, не го изпускайте за нищо на света! Има наистина десетки причини да обичате тези „водни“ хора, но ето кои 6 от тях са наистина попадение в 10-ката за всяка жена!

1. Имат страхотно въображение

Техният знак се управлява от Нептун – планетата на илюзията. Родени мечтатели, Рибите винаги ще намират интересни начини да ви изненадват – платноходка под наем или пък екскурзия до ледените води до Исландия (водата е от ключово значение за тях).
2. Това важи и в леглото

Да, точно така! Макар да не се славят със сексуалната енергия на Скорпиона и Стрелеца, Рибите са не по-малко чувствени любовници. Нежни, деликатни и с безброй много идеи.


3. Изключително съпричастни са

Обикновено водните знаци са в хармония с емоциите си (до голяма степен), но на Рибите им се налага да се справят както с техните собствени, така и с емоциите на околните.

4. Родени романтици

Винаги сте искали да получите любовно писмо, поема, посветена на вас или романтично предложение за брак на плажа, по залез слънце? Имате го!

5. С творчески усет

Кърт Кобейн, Микеланджело, Айнщайн – все ярки представители на зодията. Рибите са истински творчески гении и могат да се справят както с написването на цял роман, така и с перфектен натюрморт.

6. Имат безпогрешна интуиция

Е, не могат да четат мисли, но перфектно могат да усетят кога имате нужда от цяла кофа сладолед, силна прегръдка и никакви въпроси. Какво по-хубаво от това?

 

Източник: drugitenovini.com

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *